Μουσική, κέφι χορός στον χορό των Ηπειρωτών

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το παραδοσιακό Ηπειρώτικο πανηγύρι που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ηπειρωτών Χαϊδαρίου με τη συνεργασία του Δήμου Χαϊδαρίου, το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Δημαρχείου. Η μουσική, ο χορός και η στην κατάμεστη πλατεία Δημαρχείου κράτησαν μέχρι αργά το βράδυ.

Παρών και ο Δήμαρχος Βαγγέλης ο οποίος εξέφρασε τα συγχαρητήρια του στον Σύλλογο Ηπειρωτών Χαϊδαρίου για τις συχνές και επιτυχημένες εκδηλώσεις που διοργανώνει, διατηρώντας ζωντανή στην πόλη την λαογραφική και μουσική κληρονομιά της Ηπείρου.

 

Παραβρέθηκαν επίσης η Βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ Μαρία Κεφαλά, η Βουλευτής Δυτικού Τομέα του ΚΙΝΑΛ Νάντια Γιαννακοπούλου, ο πρώην Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Μιχάλης Καρχιμάκης, ο πρώην Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Νίκος Καραγιάννης και Βασίλης Παντελάρος, ο επικεφαλής της παράταξης «Το ψηλά» Απόστολος και ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης Λεωνίδας Παπαδάκος, από την Διοίκηση του Δήμου οι Γιώργος Αργυρόπουλος, Βασίλης Καρατζαφέρης, Ελένη Μπέλα, Μάνος Πετούσης, Μόρφη Σάββα, και φυσικά το Δ.Σ. του Συλλόγου Ηπειρωτών Χαϊδαρίου με επικεφαλής την Πρόεδρο Τζένη Μπέτση.

Από δελτίο Τύπου του Δήμου Χαϊδαρίου