ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

H Cocomat και η Γέφυρα Ζωής θα φτιάξουν το μεγαλύτερο μαξιλάρι του κόσμου

H Γέφυρα Ζωής, με την υποστήριξη της εταιρίας Cocomat & του Aegean Omiros College μαζί με το  Ι.Ε.Κ Όμηρος & με την  συνεργασία του  Δήμου Χαϊδαρίου, σας προσκαλεί σε ένα διαδραστικό διήμερο χαράς και δημιουργίας για να κατασκευάσετε το μεγαλύτερο μαξιλάρι του κόσμου.

Το μαξιλάρι αυτό θα ζωγραφιστεί εξ’ ολοκλήρου από παιδιά σχολείων, συλλόγων, καθώς και από παιδιά από ειδικά σχολεία.

Τα παιδιά, αφού θα ζωγραφίζουν ένα κομμάτι του μαξιλαριού θα το γεμίζουν, & στην συνέχεια θα παίρνουν μαζί τους ένα μικρό μαξιλάρι ως ενθύμιο, διακοσμημένο από τα παιδιά της Γέφυρας Ζωής.

Έτσι θα έρθουν σε επαφή με την «διαφορετικότητα», θα βάλουν κι αυτά το λιθαράκι τους στο μηδενισμό των διακρίσεων και θα συμβάλουν στην συνύπαρξη όλων των κοινωνικών ομάδων.

Γωνίες δημιουργικής απασχολήσεις σε συνδυασμό με τα τραγούδια και τα διαφορά event, θα δίνουν μια ξεχωριστή νότα & θα γεμίζουν τις ψυχές των παιδιών  με χαρά και χαμόγελα.

Τα παιδιά θα ζωγραφίσουν & παίζοντας θα γεμίσουνε το μεγαλύτερο μαξιλάρι του κόσμου διαστάσεων 60 τ.μ.

Ίσως επειδή δεν έχουμε αντιληφθεί ότι η δική τους καθημερινότητα εξαρτάται άμεσα από τον τρόπο που βλέπουμε εμείς την κάθε μέρα.

Συνεργάτης σε αυτήν την εκδήλωση κοινωνικοποίησης των παιδιών μέσα από αυτό το δια δραστικό διήμερο χαράς και δημιουργίας, ο όμιλος 24media.gr .

Σκοπός της Δράσης αυτής είναι η εξωτερίκευση του πλούσιου ψυχικού κόσμου των παιδιών της Γέφυρας Ζωής, που μαζί με τα αλλά παιδιά & τους γονείς τους για να μπορέσουν να συνειδητοποιήσουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους, αλλά κυρίως την  ανιδιοτελή προσφορά ενός διήμερου χαράς και παιχνιδιού σε αυτά τα παιδιά που τόσο πολύ έχουν ανάγκη τη στήριξη, την αγάπη και τη φροντίδα μας.

Όπως επίσης ότι μέσα από αυτή τη δράση θα γίνουμε κι εμείς καλύτεροι και «σοφότεροι» γιατί όταν δίνεις, πάντα κάτι παίρνεις σαν «αντάλλαγμα».

Εσείς  θα είστε  Μαζί τους;

Σας περιμένουν!

Γιατί «είναι ωραίο να ονειρευόμαστε»!

info

Παρασκευή 19 & Σάββατο 20 Μαΐου, 10: 00 – 20:00

Πλατεία του Δημαρχείου Χαϊδαρίου

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button