ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΚΛΟΓΕΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Υποψήφιος βουλευτής στη Δυτική Αθήνα ο Αλέξης Τσίπρας

Υποψήφιος στη Δυτική Αθήνα ο Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Στις λαϊκές γειτονιές και την Κρήτη ρίχνει το βάρος ο Αλ. Τσίπρας: Υποψήφιος Δυτική Αθήνα και στο Ρέθυμνο στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Ισχυρό συμβολισμό έχει η επιλογή να είναι υποψήφιος στη Δυτική Αθήνα ο Αλέξης Τσίπρας, πέραν της Α’ Πειραιά όπου εξελέγη στις 21 Μαΐου, τον Δυτικό τομέα της Αθήνας, μια περιοχή δηλαδή λαϊκών στρωμάτων που παραδοσιακά αποτελούσε τη κυρία δεξαμενή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, και τώρα θέτει ως βασικό στόχο να επαναπροσεγγίσει. Άλλωστε με ακριβώς αυτή την αναφορά ξεκίνησε την πρόσφατη ομιλία του στο Χαϊδάρι: “Πάλι στις περιοχές, όπου αντλήσαμε τη δύναμή μας σε όλη μας τη διαδρομή”.

Σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, μήνυμα ενότητας προς το εσωτερικό του κόμματος αποτελεί η επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να κατέβει στο Ρέθυμνο για να στηρίξει την εκλογή του Ανδρέα Ξανθού. Ταυτόχρονα όμως αποτελεί και ισχυρή συμβολική κίνηση η προσωπική του συμμετοχή στη μάχη της Κρήτης για τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Θυμίζουμε ότι υποψήφιος στη Δυτική Αθήνα ήταν στις τελευταίες δύο αναμετρήσεις και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Συνωστισμός υψηλών υποψηφιοτήτων λοιπόν και αναμένουμε αυτό να μεταφραστεί και σε έμπρακτο ενδιαφέρον από την επόμενη κυβέρνηση. Γιατί εκτός από την περιζήτητη “λαϊκότητα” η Δυτική Αθήνα έχει και ανάγκες…

Υποψήφιος στη Δυτική Αθήνα ο Αλέξης Τσίπρας
Υποψήφιος στη Δυτική Αθήνα ο Αλέξης Τσίπρας. Εδώ στιγμιότυπο από την επίσκεψή του στην αγορά του Χαϊδαρίου.
Υποψήφιος βουλευτής στη Δυτική Αθήνα ο Αλέξης Τσίπρας 2

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button