ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βρέθηκε η 16χρονη Γεωργία που είχε εξαφανιστεί από το Δαφνί

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της 16χρονης Γεωργίας, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από τις 8 Ιουνίου από το ΨΝΑ Δαφνίου όπου νοσηλευόταν.

Όπως έγινε γνωστό από το «Χαμόγελο του Παιδιού», το βράδυ της Πέμπτης βρέθηκε και τερματίστηκε η αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.

«Ευαισθητοποιημένος πολίτης μετά από πληροφορίες που έλαβε σχετικά με την ανήλικη, ενημέρωσε την “Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά – 116000″ και άμεσα ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές, όπου και εντόπισαν την ανήλικη. Αυτή τη στιγμή λαμβάνει την απαραίτητη φροντίδα που χρειάζεται και είναι πάλι ασφαλής από τους κινδύνους που βρισκόταν, δίπλα στους δικούς της ανθρώπους».

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα στοιχεία που είχε συγκεντρώσει η οικογένεια της, υπήρχαν φόβοι για αρπαγή της 16χρονης από 25χρονο Ρομά, ο οποίος την χρησιμοποιούσε για μικροκλοπές. Μάλιστα υπήρχαν πληροφορίες ότι εξέδιδε έναντι χρηματικής αμοιβής. Όπως αναφέρουν πρόσωπα από το περιβάλλον της ανήλικης, η κοπέλα τον ακολουθούσε τυφλά, ακόμη και μετά από ξυλοδαρμό της.

«Αυτή τη στιγμή λαμβάνει την απαραίτητη φροντίδα που χρειάζεται και είναι πάλι ασφαλής από τους κινδύνους που βρισκόταν, δίπλα στους δικούς της ανθρώπους. To “Χαμόγελο του Παιδιού” θα βρίσκεται κοντά στην Γεωργία Κ. και στους δικούς της ανθρώπους  για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί», τονίζεται στην ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button