ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Τρελή πορεία λεωφορείου στο Παλατάκι – Συγκρούσεις και καταστροφή φαναριών!

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, στο ρεύμα της Λ. Αθηνών, με κατεύθυνση προς Αθήνα, βρισκόταν ακινητοποιημένο ένα λεωφορείο του ΟΑΣΑ λόγω μηχανικής βλάβης. Ένα  άλλο λεωφορείο του ίδιου οργανισμού κινούνταν εκτός υπηρεσίας. Ο οδηγός του σταμάτησε για να παράσχει βοήθεια στο συνάδελφό του. Όμως, σύμφωνα με περιγραφές αυτοπτών μαρτύρων, κατέβηκε από το όχημα, ενώ μάλλον δεν είχε βάλει καλά το χειρόφρενο. Τότε το συγκεκριμένο λεωφορείο άρχισε να κυλάει σε μια απόσταση περίπου πενήντα μέτρων χωρίς οδηγό! 

Κατά την τρελή πορεία του το ακυβέρνητο λεωφορείο έπεσε επάνω σε ένα διερχόμενο αυτοκίνητο και μία μοτοσυκλέτα, προκαλώντας, για καλή τύχη, μόνο υλικές ζημιές. Επίσης κατέστρεψε το πεζοφάναρο που οδηγεί από το Παλατάκι προς τη Γρηγορούσα, καθώς επίσης και τον σηματοδότη για τα οχήματα που έρχονται από την Αθήνα για να στρίψουν στην Καραϊσκάκη.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά δεν χρειάστηκε να παραλάβει κάποιον τραυματία. Λίγες ώρες αργότερα, γερανοφόρα οχήματα του ΟΑΣΑ παρέλαβαν τα δύο λεωφορεία. 

Μέχρι και την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, περίπου 9:30 το βράδυ, η κυκλοφορία στο συγκεκριμένο ύψος της Λεωφόρου Αθηνών διεξάγεται ακόμα με δυσκολία και καθυστερήσεις, ενώ νωρίτερα είχε δημιουργηθεί ένα τεράστιο μποτιλιάρισμα. Στο σημείο βρίσκονται άνδρες της Τροχαίας Δυτικής Αττικής που ρυθμίζουν την κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα. Παράλληλα τεχνικά συνεργεία του Υπουργείου Μεταφορών προσπαθούν να ξαναβάλουν σε λειτουργία τους σηματοδότες.

Φωτογραφίες από τη σελίδα της “Πλεύσης Ελευθερίας Χαϊδαρίου”.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button