ΕΚΛΟΓΕΣ

Τρεις νέοι υποψήφιοι για την παράταξη “Ώρα Χαϊδάρι”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΩΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙ

Ο έμπειρος στον κατασκευαστικό κλάδο Γιάννης Δημητρός στο πλευρό του Άρη Πανόπουλου

Τρεις νέοι υποψήφιοι για την παράταξη "Ώρα Χαϊδάρι" 3

Η συμπόρευση του συνδυασμού «Χαϊδάρι-Νέο Ξεκίνημα» του Χρήστου Νικολάου με το συνδυασμό «Ώρα Χαϊδάρι» του Άρη Πανόπουλου προχωράει και γίνεται πράξη. Στο πλαίσιο αυτό, ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Δημητρός συμπορεύεται με το συνδυασμό» Ώρα Χαϊδάρι» όπως ανακοινώθηκε και από τον επικεφαλής του συνδυασμού Άρη Πανόπουλο.

Ο Γιάννης Δημητρός έχει καταγωγή από τη Χίο και μεγάλωσε στο Αιγάλεω και το Χαϊδάρι, στο οποίο και κατοικεί πάνω από 25 χρόνια. Είναι απόφοιτος της Σιβιτανιδείου Σχολής και δραστηριοποιείται στον κλάδο των οικοδομικών επιχειρήσεων, ως κατασκευαστής.

Λόγω και της επαγγελματικής του εμπειρίας μπορεί να προσφέρει στο Χαϊδάρι χρήσιμη τεχνογνωσία στον τομέα τον υποδομών, έναν τομέα όπου ο δήμος πάσχει σε μεγάλο βαθμό και ειδικά στα δημόσια κτήρια, όπως είναι τα σχολεία.

Ιωάννης Μπάμπαλης: Ένας επαγγελματίας της περιοχής στο πλευρό του Άρη Πανόπουλου

Τρεις νέοι υποψήφιοι για την παράταξη "Ώρα Χαϊδάρι" 5

Η συμπόρευση του συνδυασμού «Χαϊδάρι-Νέο Ξεκίνημα» του Χρήστου Νικολάου με το συνδυασμό «Ώρα Χαϊδάρι» του Άρη Πανόπουλου προχωράει και γίνεται πράξη. Στο πλαίσιο αυτό, ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ιωάννης Μπάμπαλης συμπορεύεται με το συνδυασμό» Ώρα Χαϊδάρι» όπως ανακοινώθηκε και από τον επικεφαλής του συνδυασμού Άρη Πανόπουλο.

Ο Ιωάννης Μπάμπαλης είναι γέννημα θρέμμα Χαϊδαριώτης και κατοικεί με την οικογένειά του στην περιοχή της Αστυθέας. Είναι ένας ενεργός πολίτης που ζει τα καθημερινά και χρόνια προβλήματα της περιοχής και ο οποίος αποφάσισε να κατεβεί στον πολιτικό στίβο, για να συνδράμει με τις γνώσεις και την εμπειρία του στο να βγει από την αδράνεια ο δήμος.

Επιπρόσθετα, είναι πτυχιούχος Πληροφορικής και εργάζεται ως Τεχνικός Πληροφορικής. Διατηρεί με το γιο του κατάστημα εμπορίας και επισκευής ηλεκτρονικών συσκευών επί της Αγωνιστών Στρατοπέδου γεγονός που του επιτρέπει να γνωρίζει από πρώτο χέρι τις ανάγκες της αγοράς και των τοπικών επιχειρήσεων του Χαϊδαρίου.

Ιωάννης Χήρας: Ένας βαθύς γνώστης της ανθρωπογεωγραφίας του Χαϊδαρίου στο συνδυασμό του Άρη Πανόπουλου

Τρεις νέοι υποψήφιοι για την παράταξη "Ώρα Χαϊδάρι" 7

Η συμπόρευση του συνδυασμού «Χαϊδάρι-Νέο Ξεκίνημα» του Χρήστου Νικολάου με το συνδυασμό «Ώρα Χαϊδάρι» του Άρη Πανόπουλου προχωράει και γίνεται πράξη. Στο πλαίσιο αυτό, ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ιωάννης Χήρας συμπορεύεται με το συνδυασμό «Ώρα Χαϊδάρι» όπως ανακοινώθηκε και από τον επικεφαλής του συνδυασμού Άρη Πανόπουλο.

Ο Ιωάννης Χήρας γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στο Χαϊδάρι. Γνωρίζει πολύ καλά τον δήμο και τις ανάγκες του καθώς τον έχει ζήσει σε πολλές και διαφορετικές εποχές, γεγονός που τον καθιστά άριστο γνώστη της ιστορίας και της ανθρωπογεωγραφίας του Χαϊδαρίου.

Επιπρόσθετα, έχει ένα ιδιαίτερα πλούσιο βιογραφικό το οποίο περιλαμβάνει σπουδές στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και στην Ανωτάτη Βιομηχανική Σχολή Θεσσαλονίκης, εργασία στον ιδιωτικό τομέα ως Ελεύθερος Επαγγελματίας και 20 χρόνια προϋπηρεσίας στην Εθνική Τράπεζα.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button