ΕΚΛΟΓΕΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Τρεις ακόμη υποψήφιοι συντονίζονται με “Ώρα Χαϊδάρι”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δαφνιώτης Αλέξανδρος Γεωργούλας
υποψήφιος με τον Άρη Πανόπουλο

Τρεις ακόμη υποψήφιοι συντονίζονται με "Ώρα Χαϊδάρι" 3

Ο Αλέξανδρος Γεωργούλας αποτελεί την νέα προσθήκη στο πολυάριθμο ψηφοδέλτιο που καταρτίζεται από τον συνδυασμό «Ώρα Χαϊδάρι» με επικεφαλής τον Άρη Πανόπουλο.

Γέννημα θρέμμα Δαφνιώτης, πάντα αναφέρεται στην αγαπημένη του γειτονιά, τη συνοικία του Δαφνιού, στην οποία κατοικεί η οικογένεια του εδώ και πολλές δεκαετίες, όπου και ο ίδιος σήμερα με τη σύζυγο του μεγαλώνουν τα δύο τους παιδιά.

Βιώνει καθημερινά τα ζητήματα της περιοχής του και γι’ αυτό επέλεξε να ενεργοποιηθεί στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου. Παράλληλα, λόγω και της πολυετούς εμπειρίας του στην εστίαση, έχει διαμορφωμένη και συγκροτημένη άποψη και για τα ζητήματα των έτερων συνοικιών της πόλης του Χαϊδαρίου.

Σήμερα, εργάζεται ως διοικητικός υπάλληλος στα Ελληνικά Πετρέλαια.

Ο Ανδρέας Καντερές
στον συνδυασμό του Άρη Πανόπουλου

Τρεις ακόμη υποψήφιοι συντονίζονται με "Ώρα Χαϊδάρι" 5

Ο Ανδρέας Καντερές ανήκει ηλικιακά στη νέα γενιά του Δάσους Χαϊδαρίου, όπου μεγάλωσε και κατοικεί μέχρι σήμερα, αλλά και στη νέα γενιά των επιστημόνων της υγείας της περιοχής μας.

Εργάζεται ως νοσηλευτής στο ΨΝΑ και βιώνει καθημερινά τις προκλήσεις του κλάδου της υγείας που είναι συνυφασμένες και με την περιοχή μας. Μάλιστα, ως εκλεγμένο μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) έχει επιλέξει να μη μένει αμέτοχος στις προκλήσεις.

Αυτό επέλεξε να κάνει και με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η πόλη όπου γεννήθηκε και κατοικεί, το Χαϊδάρι, και έτσι ο Ανδρέας Καντερές θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Ώρα Χαϊδάρι», με επικεφαλής τον Άρη Πανόπουλο.

Ο Χρήστος Τσιώλης
στο ψηφοδέλτιο του Άρη Πανόπουλου

Τρεις ακόμη υποψήφιοι συντονίζονται με "Ώρα Χαϊδάρι" 7

Ο Χρήστος Τσιώλης είναι το νέο πρόσωπο που προσχωρεί στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΩΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙ» με επικεφαλής τον Άρη Πανόπουλο.

Η προσθήκη αυτή έχει τη σημειολογία της, μιας και ο Χρήστος Τσιώλης υπήρξε ο άμεσος συνεργάτης του Βαγγέλη Ντηνιακού στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις αλλά και τη δυναμική της στην πράξη,  μιας και έχει μια “γερή περπατησιά” στο Χαϊδάρι, έχει εργαστεί στην πόλη, έχει ασχοληθεί με τα κοινά & τις ανάγκες, γνωρίζει πολύ κόσμο και είναι πολλοί εκείνοι που τον εκτιμούν για την ντομπροσύνη του και την αγάπη του για τον τόπο που ζει με την οικογένειά του.

Ο ίδιος, θέλοντας να θέσει τα γεγονότα στην πραγματική τους βάση και να εξηγήσει τους λόγους που τον ώθησαν να συμπορευτεί με τον Άρη Πανόπουλο προχώρησε στην παρακάτω δημοσίευση στη σελίδα του στο Facebook:

Τρεις ακόμη υποψήφιοι συντονίζονται με "Ώρα Χαϊδάρι" 9

Περνώντας στα βιογραφικά του στοιχεία, ο Χρήστος Τσιώλης είναι γέννημα θρέμμα Χαϊδαριώτης, σύζυγος και πατέρας δύο αγοριών.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Μηχανολογίας, Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων & Βιομηχανικής Παραγωγής του ΤΕΙ Πειραιά, αλλά και απόφοιτος του τμήματος Εργαλειομηχανών Αριθμητικού Ελέγχου της τότε Σχολής ΣΕΛΕΤΕ (νυν ΑΣΠΑΙΤΕ).

Η ενεργή σχέση του με την αυτοδιοίκηση είναι μακρόχρονη, καθημερινή και επαγγελματική, καθώς έχει εργαστεί ως μηχανολόγος στον Δήμο Πειραιά, στον Δήμο Χαϊδαρίου στην Τεχνική Υπηρεσία και στον τομέα της πυρασφάλειας, ενώ το διάστημα αυτό εργάζεται στον Δήμο Περιστερίου, ως υπεύθυνος λειτουργίας του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button