Ένα από τα πιο… μαχητικά προεκλογικά σποτάκια έδωσε στη δημοσιότητα η αν. Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Νάντια Γιαννακοπούλου, που δίνει τη μάχη του σταυρού στον Δυτικό Τομέα της Β΄ Αθηνών.

Το βίντεο δείχνει τη Νάντια Γιαννακοπούλου να μπαίνει δυναμικά στο ρινγκ και να κάνει kick boxing, λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι στη ζωή της έχει μάθει να μάχεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιδέα, η σύλληψη και το σενάριο ανήκει στον σύζυγό της και ηθοποιό, Μάξιμο Μουμούρη.

Το βίντεο ολοκληρώνεται με το μήνυμα της Νάντιας Γιαννακοπούλου:

Νάντια Γιαννακοπούλου, Υποψήφια Βουλευτής ΚΙΝΑΛ, Δυτικός Τομέας Β' Αθήνας.

Μάχομαι, με πείσμα και με σχέδιο. Δεν κάνω πίσω – δεν υποχωρώ, δεν λιποτακτώ στα δύσκολα. «Με λογισμό και μ’ όνειρο» δίνω τη μάχη της γενιάς μου στη Δυτική Αθήνα. Εκεί όπου υπάρχουν σήμερα ξανά πολλά και μεγάλα προβλήματα: στην Εργασία, στην Επιχειρηματικότητα, στην Ανεργία κυρίως των νέων, στην δημόσια Ασφάλεια, στην κοινωνική Πρόνοια, στην Υγεία στην Παιδεία. Με ενότητα, με πρόγραμμα και κυρίως με πράξεις να κάνουμε όλοι μαζί ένα νέο ελπιδοφόρο ξεκίνημα. #perpataw #den_trexw #den_stamatwΔυτικά, Δυνατά! #dytika_dynata #me_nadia#kinima_allagis

Gepostet von Nadia Giannakopoulou am Donnerstag, 27. Juni 2019

Μάχομαι, με πείσμα και με σχέδιο. Δεν κάνω πίσω – δεν υποχωρώ, δεν λιποτακτώ στα δύσκολα. «Με λογισμό και μ’ όνειρο» δίνω τη μάχη της γενιάς μου στη Δυτική Αθήνα. Εκεί όπου υπάρχουν σήμερα ξανά πολλά και μεγάλα προβλήματα: στην Εργασία, στην Επιχειρηματικότητα, στην Ανεργία κυρίως των νέων, στην δημόσια Ασφάλεια, στην κοινωνική Πρόνοια, στην Υγεία στην Παιδεία. Με ενότητα, με πρόγραμμα και κυρίως με πράξεις να κάνουμε όλοι μαζί ένα νέο ελπιδοφόρο ξεκίνημα. Δυτικά, Δυνατά!