ΑΓΟΡΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Το περίφημο Ελαιόλαδο Στυλίδας στο σπίτι σου – Ειδική προσφορά για τους δημότες του Χαϊδαρίου

Με ειδική προσφορά για τους δημότες του Χαϊδαρίου, το περίφημο έξτρα παρθένο Ελαιόλαδο Στυλίδας έρχεται από σήμερα στην πόρτα του σπιτιού σου σε μοναδική τιμή που ξεκινά από 17,50€/ανά τεμάχιο για παραγγελίες 4 τεμάχια και πάνω (η τιμή διαμορφώνεται στα 18,50/ανά τεμάχιο για παραγγελίες 1 έως 3 τεμάχια).  

Το Ελαιόλαδο Στυλίδας – Λάμος αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση, που δραστηριοποιείται στην παραγωγή, τυποποίηση και εμπορία ελαιολάδου και βρίσκεται στις Ράχες Στυλίδας, έναν τόπο στην καρδιά της Ρούμελης, με παράδοση στην παραγωγή προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας.

Η εκμετάλλευση της παραγωγής των ιδιόκτητων ελαιώνων της επιχείρησης, η μακρά ελαιοκομική παράδοση τεσσάρων γενεών και ο ποιοτικός έλεγχος όλων των σταδίων παραγωγής, εξασφαλίζουν πως στο τραπέζι σας φτάνει ένα εξαιρετικά ποιοτικό και εύγευστο ελαιόλαδο με υψηλής αξίας διατροφικά του χαρακτηριστικά.

Το έξτρα παρθένο Ελαιόλαδο Στυλίδας – Λάμος  μπορεί να παραδοθεί στο σπίτι σου καλώντας στα 6936755334 ή 6977594345 ή στέλνοντας την παραγγελία σου στο [email protected].

Το περίφημο Ελαιόλαδο Στυλίδας στο σπίτι σου – Ειδική προσφορά για τους δημότες του Χαϊδαρίου 3

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button