Ο Εθελοντικός Πολυχώρος Παιδιών & Νέων με Αναπηρία “Γέφυρα Ζωής” διοργανώνει όπως κάθε χρόνο ένα Ζumbathon για την οικονομική ενίσχυση του Πολυχώρου. Ιnstructors με τις σχολές τους απ’ όλη την Ελλάδα αλλά κι από άλλα μέρη της Ευρώπης, ενώνονται για τον σκοπό αυτό, προσφέροντας στο κοινό ένα μοναδικό θέαμα,

Φέτος η Γέφυρα Ζωής κάνει την υπέρβαση και προσκαλεί τον ιδρυτή της  Zumba® Βeto Perez, που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για ένα φαντασμαγορικό, μοναδικό Show, για καλό σκοπό!!!

Ο Διάσημος Κολομβιανός χορογράφος και ιδρυτής του Zumba®Fitness θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να ηγηθεί της εκδήλωσης «Dance For Life»: του μεγαλύτερου μαθήματος Zumba Master Class που έχει πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα, στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Ποδηλατοδρόμιου  στο O.A.K.A., χιλιάδες χορευτές από την Ελλάδα και την Ευρώπη θα έχουν την ευκαιρία να παρασύρουν σε λάτιν ρυθμούς σε ένα από τα φαντασμαγορικότερα χορευτικά show που θα έχουν πραγματοποιηθεί ποτέ στην Ελλάδα!

Ένας από τους πρωταρχικούς στόχους της ενέργειας αυτής, αναμφίβολα, είναι η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης απέναντι στην κοινωνική ένταξη των ατόμων με Αναπηρία.

Ένα γεγονός που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

Ζήσε την Εμπειρία Dance for Life Beto Perez Zumba® Masterclass

Το Σάββατο 9 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο.

Πάρε το εισιτήριο σου τώρα εδώ: http://www.danceforlife.info/