ΕΚΛΟΓΕΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Το “Χαϊδάρι-Νέο Ξεκίνημα” μεγαλώνει – Τρεις νέοι υποψήφιοι στο συνδυασμό του Χρήστου Νικολάου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνεχίζει να μεγαλώνει και να ισχυροποιείται το «Χαϊδάρι-Νέο Ξεκίνημα». Αυτή την εβδομάδα ο επικεφαλής του συνδυασμού, Χρήστος Νικολάου ανακοίνωσε ακόμα τρία νέα ονόματα που συντάσσονται στο πλευρό του, ως υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Πρόκειται για ανθρώπους που κατοικούν στο Χαϊδάρι, με ακαδημαϊκές γνώσεις, πλούσια επαγγελματική εμπειρία και καλή γνώση των αναγκών του Δήμου και των προβλημάτων που δυσχεραίνουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας.

Ακολουθούν τα ονόματα των τριών νέων υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων μαζί με ένα σύντομο βιογραφικό τους:

Παναγιώτης Μποδιώτης

Το "Χαϊδάρι-Νέο Ξεκίνημα" μεγαλώνει – Τρεις νέοι υποψήφιοι στο συνδυασμό του Χρήστου Νικολάου 3

Είναι Υποστράτηγος ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας και μόνιμος κάτοικος Χαϊδαρίου. Κατοικεί με την οικογένειά του εδώ και 33 χρόνια στο Χαϊδάρι, στη περιοχή της Γρηγορούσας. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών, ενός αγοριού και ενός κοριτσιού.

Σπυρίδων Πηλιχός

Το "Χαϊδάρι-Νέο Ξεκίνημα" μεγαλώνει – Τρεις νέοι υποψήφιοι στο συνδυασμό του Χρήστου Νικολάου 5

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ίλιον Αττικής. Τα τελευταία χρόνια κατοικεί μόνιμα στο Χαϊδάρι και είναι Αξιωματικός του Εμπορικού Ναυτικού (Γ’ Μηχανικός). Είναι απόφοιτος της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ασπροπύργου και εργάζεται στην εταιρεία «TMS TANKERS LTD». 

Αικατερίνη Τσικνή

Το "Χαϊδάρι-Νέο Ξεκίνημα" μεγαλώνει – Τρεις νέοι υποψήφιοι στο συνδυασμό του Χρήστου Νικολάου 7

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί με την οικογένειά της στο Χαϊδάρι. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο και εργάζεται στο Υπουργείο Εργασίας, ως υπάλληλος στη Διοίκηση του ΕΦΚΑ. Είναι έγγαμη και μητέρα ενός παιδιού.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button