ΕΚΛΟΓΕΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Το “Χαϊδάρι-Νέο Ξεκίνημα” μεγαλώνει – Ο Νικολάου ανακοίνωσε ακόμα 5 υποψηφίους

Το τελευταίο χρονικό διάστημα το “Χαϊδάρι-Νέο Ξεκίνημα” παρουσιάζει έντονη δραστηριότητα στο δήμο μας, καθώς πέρα από τις συχνές εξορμήσεις, δράσεις και επαφές με θεσμικούς παράγοντες της περιοχής, προχωρά και σε ανακοινώσεις υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων.

Χαϊδάρι-Νέο Ξεκίνημα, νέοι υποψήφιοι

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής του συνδυασμού, Χρήστος Νικολάου ανακοίνωσε ακόμα 5 υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους, γεγονός το οποίο μεγαλώνει και ισχυροποιεί ακόμα περισσότερο το «Χαϊδάρι-Νέο Ξεκίνημα.»

Πρόκειται για ανθρώπους προερχόμενους από την κοινωνία των πολιτών, με δυνατά βιογραφικά και πολύ καλή γνώση των αναγκών και των προβλημάτων του Χαϊδαρίου.

Ακολουθούν τα βιογραφικά των νέων υποψηφίων του “Χαϊδάρι-Νέο Ξεκίνημα”

Γιάννης Μπάμπαλης

Το "Χαϊδάρι-Νέο Ξεκίνημα" μεγαλώνει – Ο Νικολάου ανακοίνωσε ακόμα 5 υποψηφίους 3

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στο Χαϊδάρι στην περιοχή της Αστυθέας και είναι πτυχιούχος Πληροφορικής. Εργάζεται ως Τεχνικός Πληροφορικής και διατηρεί, μαζί με το γιο του, κατάστημα εμπορίας και επισκευής ηλεκτρονικών συσκευών επί της Αγωνιστών Στρατοπέδου.

Χαρά Ζελιαναίου

Το "Χαϊδάρι-Νέο Ξεκίνημα" μεγαλώνει – Ο Νικολάου ανακοίνωσε ακόμα 5 υποψηφίους 5

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Χαϊδάρι. Εργάζεται ως υπάλληλος στον ιδιωτικό τομέα και συγκεκριμένα σε επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται στο φαρμακευτικό κλάδο.

Αλεξία Γκερασίμ

Το "Χαϊδάρι-Νέο Ξεκίνημα" μεγαλώνει – Ο Νικολάου ανακοίνωσε ακόμα 5 υποψηφίους 7

Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και είναι κάτοχος διπλώματος στον κλάδο της Προπονητικής. Είναι επίσης κάτοχος διπλώματος στις Πρώτες Βοήθειες και εργάζεται ως Personal Trainer με εξειδίκευση στη Λειτουργική Προπόνηση.

Γιάννης Δημητρός

Το "Χαϊδάρι-Νέο Ξεκίνημα" μεγαλώνει – Ο Νικολάου ανακοίνωσε ακόμα 5 υποψηφίους 9

Έχει καταγωγή από τη Χίο και μεγάλωσε στο Αιγάλεω και το Χαϊδάρι. Τα τελευταία 25 χρόνια είναι μόνιμος κάτοικος Χαϊδαρίου. Είναι απόφοιτος της Σιβιτανιδείου Σχολής και δραστηριοποιείται στον κλάδο των οικοδομικών επιχειρήσεων, ως κατασκευαστής.

Σοφία Αμπατζίδη

Το "Χαϊδάρι-Νέο Ξεκίνημα" μεγαλώνει – Ο Νικολάου ανακοίνωσε ακόμα 5 υποψηφίους 11

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Χαϊδάρι, όπου και κατοικεί μόνιμα στην περιοχή της Αγίας Γρηγορούσας. Είναι πτυχιούχος ΤΕΙ Οδοντοτεχνικής και εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο της εστίασης. Είναι μέλος ΔΣ στο Σωματείο Σχολικών Κυλικείων Αττικής (Ταμίας) και μέλος της Επιτροπής Σχολικών Κυλικείων στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button