Ο συμπολίτης Τάσος Βουρλούμης φέρνει στο προσκήνιο το προβληματικό δρομολόγιο της λεωφορειακής γραμμής 892 (Αγ. Βαρβάρα – Χαϊδάρι – Άγ. Ανάργυροι – Ίλιον). Ζητάει συγκεκριμένα περνάει το λεωφορείο από την Αγία Μαρίνα στην επιστροφή του δρομολογίου, ώστε εξυπηρετεί τους πολίτες που περιμένουν εκεί για την επιστροφή τους στο Χαϊδάρι, μετά την αποβίβαση από το Μετρό.

Γράφει συγκεκριμένα:

Άξιος ο μισθός όλων σας, κ. δήμαρχε

Βραχνάς και προσβολή για τους φορολογούμενους Χαϊδαριώτες -και όχι μόνο- η ελλιπής λειτουργία για έκτο χρόνο της λεωφορειακής γραμμής 892 και εξηγούμαι.

Ήταν 12:45 μεσημέρι, όταν κατεβαίνοντας από Αθήνα στην Αγία Μαρίνα είχα 15 λεπτά της ώρας υπόλοιπο στο εισιτήριο μου. Κοιτώντας τον ηλεκτρονικό πίνακα της στάσης διάβασα ότι λεωφορείο για το Χαϊδάρι έχει σε 24 λεπτά. Όπως καταλαβαίνετε, αποφασίσαμε με τη σύζυγό μου να πάμε σπίτι μας στον Ελαιώνα με τα πόδια. Το περίεργο και ΑΚΡΩΣ προσβλητικό γεγονός που ζήσαμε ήταν, ότι εκείνη τη στιγμή βλέπαμε στα 70-80 μέτρα να στρίβει το 892 από το ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ αριστερά στην Ιερά Οδό, σχεδόν ΑΔΕΙΟ για την επιστροφή του δρομολογίου του.

Αμέσως σκέφθηκα ότι πριν από δέκα ημέρες ο Ο.Α.Σ.Α έκανε αρκετές αλλαγές δρομολογίων, όπως είπαν, για εξυπηρέτηση των πολιτών με κύρια αναφορά στους σταθμούς ΜΕΤΡΟ και θυμήθηκα και αρκετές συναντήσεις, του κ. Δημάρχου με Υπουργούς, Ευρωβουλευτές, Πρυτάνεις και Αντιπεριφερειάρχες.

Οι αλήθειες που αναδεικνύονται από τα τελευταία γεγονότα είναι οι παρακάτω:

  1. Ότι ο κ. Δήμαρχος δεν γνωρίζει το πρόβλημα που ταλανίζει οικονομικά τους δημότες και όλους τους πολίτες του Λεκανοπεδίου και δεν ζήτησε αλλαγή του.

2. Γιατί αυτός που έστησε την φαρσοκωμωδία του 803 δεν πρότεινε στον κ. Δήμαρχο να περιμένει το 892 στην Αγία Μαρίνα;

3. Σε ένα εξάμηνο, κ. Δήμαρχε, η Αγία Βαρβάρα -και μπράβο της- αποκτά ένα όμορφο σταθμό ΜΕΤΡΟ και το Χαϊδάρι θα ψάχνεται.

4. Επιτέλους όλοι οι δημότες σάς προτείνουνε την βελτίωση της ποιότητας ζωής τους κατά 33%, χωρίς καμία επιβάρυνση: Ζητάνε να περνάει το 892 από την Αγία Μαρίνα στην επιστροφή του δρομολογίου. Και από ότι φαίνεται το απορρίπτει Αντιδήμαρχός σας.

Υ.Γ.1. Ο νέος συνδυασμός ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΑΪΔΑΡΙ πάντοτε θα τοποθετείται με ειλικρίνεια και σεβασμό στα τεκταινόμενα του Δήμου, θα αναφέρεται σε πραγματικά γεγονότα και θα προτείνει λύσεις, διότι αγαπάει την πόλη μας.

2. Η πλειονότητα των δημοτών, κ. Δήμαρχε, σας συγχαίρει διότι η επιλογή του νέου Γεν .Γραμματέα του δήμου. Δείχνει πόσο… ανεξάρτητος είσαστε.

3. Για τους υποψηφίους Δημάρχους της Κεντροδεξιάς στο δήμο μας, οι φιλελεύθεροι δημότες -αυτοί που έδωσαν το εκπληκτικό ποσοστό 33% στη Νέα Δημοκρατία στις 7 Ιουλίου- τους θυμίζουν ότι: Όπως έστρωσαν θα κοιμηθούν.

ΤΑΣΟΣ ΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣ

Εκπρ. Συνδυασμού: ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΑΪΔΑΡΙ

Πρώην Αντιδήμαρχος