ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Τι έκαναν οι Χαϊδαριώτες στο Πανελλήνιο – Αποσύρθηκε η Αραούζου

Του Χρήστου Τσούνη

Από έναν μόνο κολυμβητή εκπροσωπήθηκε η Α.Ε. Χαϊδαρίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης που έγινε στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης.  Ο Γιάννης Αυγελής κατέλαβε την 13η θέση στα 400μ. Μικτή Ατομική και την 15η θέση στα 400μ. ελεύθερο κερδίζοντας 6 βαθμούς για την Α.Ε. Χαϊδαρίου. Μετά την επιστροφή του από την Θεσσαλονίκη δήλωσε στο “Χαϊδάρι Σήμερα:

«Μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής από το κολύμπι και μάλιστα σε περίοδο καραντίνας ήθελα πολύ να συμμετάσχω στο Πρωτάθλημα Open. Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία που με έβαλε ξανά στην διαδικασία να αγωνίζομαι. Ως προς τα αποτελέσματ;a μου είμαι αρκετά ευχαριστημένος καθώς σε συνεργασία με τον προπονητή μου και την ομάδα μου κατάφερα να πλησιάσω τα ρεκόρ μου και να πετύχω να μπω στους «16», που είχα και ως προσωπικό στόχο».

Τι έκαναν οι άλλοι «εκπρόσωποί» μας

Τέσσερις κολυμβήτριες που αναδείχτηκαν στην Α.Ε. Χαϊδαρίου συμμετείχαν στους αγώνες: Η Κέλλυ Αραούζου του Ολυμπιακού πήρε δύο ασημένια μετάλλια, η Νεφέλη Γιαννοπούλου του Άρη πήρε ένα ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλιο, η Αφροδίτη Κατσιάρα του Παλαιού Φαλήρου πήρε ένα χάλκινο μετάλλιο ενώ έχασε οριακά άλλο ένα. Η Φωτεινή Μέτσιου επίσης του Παλαιού Φαλήρου δεν κατάφερε να κάνει αυτό που μας έχει συνηθίσει αφού λόγω ενός τραυματισμού έμεινε πολύ πίσω στην προετοιμασία της.

Τι έκαναν οι Χαϊδαριώτες στο Πανελλήνιο - Αποσύρθηκε η Αραούζου 3

Για την Κέλλυ Αραούζου αυτό ήταν το τελευταίο της πρωτάθλημα σε πισίνα, αφού ανακοίνωσε την απόσυρσή της. Μετά τον τελευταίο της αγώνα ο Ολυμπιακός και ο προπονητής της ομάδας Νίκος Γέμελος της απένειμαν τιμητική πλακέτα για την προσφορά της. Ωστόσο, η Αραούζου δεν θα σταματήσει την κολύμβηση, αφού θα συνεχίσει την καριέρα της σε αγώνες «ανοιχτής θαλάσσης».

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button