ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Θρασύτατη κλοπή με θύμα τη Γέφυρα Ζωής!

Απύθμενο θράσος είχαν οι δράστες της διάρρηξης (4 Ιουλίου) στην Ιερά Οδό, στα Κουνέλια. Δεν δίστασαν να κλέψουν τη Γέφυρα Ζωής, έναν σύλλογο εθελοντικής προσφοράς σε παιδιά ΑμΕΑ, προκαλώντας κλυδωνισμό στη λειτουργία του.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, αφού πέρασαν στο αίθριο, έσπασαν τη γυάλινη πόρτα, μπήκαν στην αίθουσα και αφαίρεσαν υπολογιστές, έγγραφα με στοιχεία παιδιών (!) και χρήματα που δεν είχαν προλάβει οι άνθρωποι του συλλόγου να καταθέσουν στην τράπεζα. “Αν είχαν καταφέρει να ανοίξουν τη μεγάλη πόρτα, θα τα είχαν φορτώσει τα πάντα σε φορτηγό”, μάς είπε στέλεχος της Γέφυρας.

Κηλίδα αίματος στο πάτωμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι δράστες κινήθηκαν με υπερβολικό θράσος και “άνεση”. Όπως έδειξε κάμερα παρακείμενου καταστήματος, πάρκαραν το αυτοκίνητό τους στο πεζοδρόμιο της Ιεράς Οδού, πλησίασαν ακάλυπτοι και χωρίς άλλα μέτρα ασφάλειας, έσπασαν την πόρτα και μπήκαν μέσα. Οι εκτιμήσεις είναι ότι πρόκειται για Ρομά.

Ένας από αυτούς κόπηκε από τα σπασμένα γυαλιά και βρέθηκε αίμα στο πάτωμα. Η σήμανση συγκέντρωσε στοιχεία, πήρε υλικό από κάμερες και γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών. Την ίδια ώρα η απογοήτευση των παιδιών και των ανθρώπων της Γέφυρας Ζωής είναι πολύ μεγάλη, ωστόσο ο πρόεδρος κ. Διονύσης Γουράνιος δήλωσε ότι θα τα βγάλουν και πάλι πέρα, όπως ξέρουν καλά να κάνουν με όλες τις δυσκολίες της ζωής.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button