ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Θοδωρής Σπηλιόπουλος: Αυτός είναι ο δρόμος μας στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Χαϊδαρίου

Η αξιοποίηση της απλής αναλογικής, την οποία σθεναρά υποστήριξαν από την πρώτη στιγμή ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος και η παράταξή του, θα είναι η πυξίδα τους στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης, από την 1 Σεπτεμβρίου. Δηλώνουν ανοιχτοί σε συνεργασίες για σύνθεση προτάσεων και προγραμμάτων, “ώστε να γίνει επιτέλους το Χαϊδάρι μια σύγχρονη και βιώσιμη πόλη”.
Ολόκληρη η δήλωση:
Αγαπητές φίλες και φίλοι,
Οι δημοτικές εκλογές στο δήμο μας έχουν ολοκληρωθεί και η πλειοψηφία των συμπολιτών μας ανέδειξε τον Βαγγέλη Ντηνιακό στο δημαρχιακό αξίωμα. Αναλαμβάνει την 1η Σεπτεμβρίου με την υπόσχεση ότι θα υλοποιήσει το πρόγραμμά του, με στόχο τη βελτίωση της συνολικής εικόνας του Χαϊδαρίου, σε όλα τα επίπεδα.
Ευχόμαστε καλή θητεία στον νέο δήμαρχο και σημειώνουμε, ότι οι «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ», με ορθό και τεκμηριωμένο λόγο θα τοποθετούμαστε στο νέο δημοτικό συμβούλιο, έχοντας ως γνώμονα την προστασία του δημοσίου συμφέροντος, των κοινωνικών αγαθών και της δημοκρατίας στην πόλη μας.
Ευχαριστούμε τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιό μας, τους φίλους, τους συνεργάτες και όλους εκείνους που εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους, το συνδυασμό «Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου» την πρώτη Κυριακή.
Οι δημοτικοί μας σύμβουλοι και τα αυτοδιοικητικά μας στελέχη, θα συνεχίσουν τη δράση τους και αξιοποιώντας το σύστημα της απλής αναλογικής, θα εργασθούμε για την σύνθεση προτάσεων και προγραμμάτων, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.
Έχουμε άλλωστε αποδείξει στην πολιτική μας διαδρομή, αλλά και στο δημοτικό συμβούλιο ότι είμαστε ανοιχτοί σε συνεργασίες όταν αυτές υπηρετούν το συμφέρον των δημοτών και το κοινωνικό σύνολο.
Στόχος των ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΔΡΑΣΗ να γίνει επιτέλους το Χαϊδάρι μια σύγχρονη και βιώσιμη πόλη.
Χαϊδάρι 6 Ιουνίου 2019
 
Θοδωρής Σπηλιόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος,
Επικεφαλής του συνδυασμού «Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου»

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button