Το έκανε το καθήκον του το Χαϊδάρι και όχι μόνο κράτησε απόρθητο το κάστρο του “Τ. Χαραλαμπίδης”, αλλά έμεινε στην κορυφή, περιμένοντας το σημερινό αποτέλεσμα του Χαλανδρίου.

Τα 4 γκολ του Παληγεώργου (11′, 18′, 45+, 53′) τον κάνουν φυσικά πρόσωπο του αγώνα και δίκαια κέρδισε την αποθέωση από την κερκίδα. Κυνήγησε κάθε φάση, δείχνοντας εξαιρετική ωριμότητα και αποτελεσματικότητα. Άξιοι συμπαραστάτες η δυάδα Αποστολόπουλου – Γιαννακόπουλου.

Οι δύο ομάδες παρατάχτηκαν με ελλείψεις, περισσότερες από τη μεριά των Μελισσίων, με αποτέλεσμα από νωρίς να πάψει ο αγώνας να είναι ντέρμπι. Το Χαϊδάρι στο πρώτο μέρος έβγαζε φωτιές, πέτυχε 3 γκολ και εκεί τελείωσαν όλα.

Μένουν δύο “στροφές” πριν από το μεγάλο φινάλε και η μάχη Χαϊδαρίου – Χαλανδρίου θα σπάσει καρδιές. Ισοβαθμούν στην πρώτη θέση, αλλά το Χαλάνδρι έχει πιο δύσκολους αγώνες. Ωστόσο, αν δεν αλλάξει τίποτε στην κορυφή, θα αναδειχτεί πρωταθλητής.

Φάσεις του αγώνα από το abola.gr.

ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Γιάννης Χλωρός): Μπακοδήμος, Νταφόπουλος (55’ Μονεμβασίτης), Καλογερόπουλος (70’ λ.τρ. Λεοντσίνης), Ζίζηλας, Αντωνόπουλος (66’ Λαγός), Τύρπος, Τσαγιάννης, Τσιούλος, Παληγεώργος (55’ Ζαχαρίου), Αποστολόπουλος, Γιαννακόπουλος (66’ Ευθυμίου).

Δηλώσεις του Γιάννη Χλωρού στο SoccerLive: