ολγα γαβακη

Τελος έλαβε το μαρτύριο ενός δυστυχισμένου πιτμπουλίνου στην περιοχή του Αιγάλεω. Τους τελευταίους μήνες παρέμενε μόνιμα δεμένος με μια αλυσίδα μήκους ενός μέτρου που δεν του επέτρεπε να μετακινηθεί. Μέσα στα κόπρανά του και σε άθλιες συνθήκες για τον ίδιο αλλά και για τούς περίοικους, με νερό που βρώμαγε σαν βόθρος περνούσε όλη του την ημέρα. Ένα πλαστικό σπιτάκι για μικρόσωμα σκυλάκια όπου δεν χωρούσε καν ήταν η “τρύπα” που ζούσε.

Ευτυχώς για αυτόν κάποιοι δεν άντεξαν να τον βλέπουν να βασανίζεται, κάποιοι τον γλύτωσαν λίγο πριν τον θάνατο από θερμοπληξία.

Τους ευχαριστώ από καρδιάς που με ενημέρωσαν και σώθηκε ο Ερμής. Αυτό το γλυκό πλάσμα ηλικίας 1,5 έτους, που παρόλες τις κακουχίες που πέρασε κοντά τους δεν έχασε την εμπιστοσύνη του στους ανθρώπους, παραμένει ένα πολύ γλυκό και φιλικό πλάσμα.

Στούς ιδιοκτήτες του ζώου αποδωθηκαν όλα τα διοικητικά πρόστιμα ύψους περίπου 2.000 ευρώ, οι οποίοι και στην συνέχεια μας παραχώρησαν το ζώο, αφού πρωτίστως φροντίσουν για την σήμανση του ,τα εμβόλια του, καθώς και τον πλήρη ιατρικό έλεγχο.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο πλήρωμα του περιπολικού της άμεσης δράσης Β4/4 της β’ αλλαγής, που έπραξε τα μέγιστα για να δικαιωθεί ο Ερμής όπως επίσης και στο Α.Τ Αιγάλεω για την πάντα άψογη εφαρμογή του νομοθετικού πλαισίου.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Αιγάλεω Μαριος Μαζαρακης για την ευαισθησία με την οποία αντιμετώπισε το θέμα.

Ο Ερμής είναι ένας γλυκύτατος πιτμπουλίνος και του αξίζει μια αγκαλιά με πολύ αγάπη. Ας τον βοηθήσουμε να την βρει. Τηλ. 6977706800.