ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τάσος Χαλκιάς: Αναγνωρίζω 51% ευθύνη ως μεγαλύτερος, για την “κόντρα” με τη Μαλέσκου

Για την ένταση που είχε δημιουργηθεί on air με την Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε ο Τάσος Χαλκιάς και παραδέχτηκε πως έχει κι εκείνος μερίδιο ευθύνης.

Ο ηθοποιός κάθισε στον καναπέ του «Στούντιο 4» και αναφέρθηκε στο θέμα που είχε γίνει τότε «viral» στα media.

Όπως δήλωσε αρχικά, δεν θεωρεί ότι η ένταση που δημιουργήθηκε ήταν καθαρά ευθύνη της παρουσιάστριας.

«Θεωρώ ότι ήταν μια κακή συγκυρία αυτό που συνέβη εκείνη την ώρα, η κακιά στιγμή. Παρατράβηξε όμως, από την πλευρά της, γιατί εγώ προσωπικά δεν το τράβηξα καθόλου. Δυστυχώς, δεν τέλειωσε εκεί που έπρεπε να τελειώσει. Και το περίεργο είναι ότι διαιωνίστηκε πολύ ξαφνικά, λες και απασχολούσε όλη την Ελλάδα αυτό το πράγμα», είπε χαρακτηριστικά.

https://youtu.be/RTntoyPVqwE

Στην συνέχεια, εξήγησε πως η ευθύνη δεν είναι αποκλειστικά της παρουσιάστριας, καθώς όταν συμβαίνει κάτι ανάμεσα σε δύο ανθρώπους, πάντα φταίνε και οι δύο.

«Δεν υπάρχει πιθανότητα να συμβεί κάτι ανάμεσα σε δύο ανθρώπους και να μην έχουν μερίδιο ευθύνης και οι δύο. Όμως, γνωρίζω πολύ καλά ποιο είναι το μέρος της ευθύνης που μου αναλογεί. Δεν είναι 50-50, μόνο αυτό θα πω. Αν με πάρει η Ιωάννα τηλέφωνο και μου πει γνωρίζω ποιος είστε, ίσως πάω ξανά. Αστειεύομαι φυσικά και η Ιωάννα έχει χιούμορ. Γενικά έχει γνώσεις, εκείνη την μέρα όπως φάνηκε, δεν είχε. Δεν την είπα κοριτσάκι για να την προσβάλλω, αλλά γιατί είναι σαν κόρη μου ηλικιακά», δήλωσε ο Τάσος Χαλκιάς.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button