Την Δευτέρα 5 Ιουλίου η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Χαϊδαρίου παρουσιάζει στο Σινέ Κατερίνα την ταινία της Disney “Mulan”, στο πλαίσιο των προβολών του παιδικού προγράμματος προβολών ταινιών.

Μουλάν

1h 55min  10 Σεπτεμβρίου 2020. Δράσης, Περιπέτειας, Δραματική 

Η καταξιωμένη σκηνοθέτρια Νίκι Κάρο ζωντανεύει την επική ιστορία της θρυλικής πολεμίστριας της Κίνας, όπου μια ατρόμητη νεαρή γυναίκα ρισκάρει τα πάντα λόγω της αγάπης της για την οικογένεια και τη πατρίδα της και γίνεται μια από τους πιο σπουδαίους πολεμιστές που γνώρισε ποτέ η Κίνα. Όταν ο Αυτοκράτορας της Κίνας καλεί με διάγγελμα έναν άντρα από κάθε οικογένεια να υπηρετήσει στον Αυτοκρατορικό Στρατό για να υπεραστιστεί την χώρα από τους Βόρειους Εισβολείς, η Χουά Μουλάν, η μεγαλύτερη κόρη ενός τιμημένου πολεμιστή, παίρνει τη θέση του ανήμπορου πατέρα της. Μεταμφιεσμένη σε άντρα, η Χουά Μουλάν, δοκιμάζεται σε κάθε της βήμα και πρέπει να χαλιναγωγήσει την εσωτερική της δύναμη και να ασπαστεί τις αληθινές της δυνατότητες. Είναι ένα επικό ταξίδι που θα την μεταμορφώσει σε τιμημένη πολεμίστρια και θα την κάνει να κερδίσει τον σεβασμό και την ευγνωμοσύνη όλου του έθνους… και θα κάνει τον πατέρα της περήφανο.

  • ΣκηνοθεσίαNiki Caro
  • ΣενάριοRick Jaffa, Amanda Silver, Lauren Hynek, Elizabeth Martin
  • ΠαραγωγήChris Bender, Jake Weiner, Jason T. Reed
  • Διανομή ρόλωνYifei Liu, Donnie Yen, Gong Li, Jet Li, Jason Scott Lee, Yoson An, Tzi Ma, Rosalind Chao, Cheng Pei Pei, Xana Tang, Ron Yuan, Jun Yu, Chen Tang, Doua Moua, Jimmy Wong, Nelson Lee, Hoon Lee, Crystal Rao, Elena Askin, Vincent Feng