ΕΚΛΟΓΕΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Συνεχίζει τις εξορμήσεις ο Χρήστος Νικολάου – Στη Λαϊκή του Δάσους βρέθηκε το “Χαϊδάρι-Νέο Ξεκίνημα”

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαϊδαρίου, Χρήστος Νικολάου συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό την προεκλογική του εκστρατεία. Την Πέμπτη 27 Απριλίου, βρέθηκε στη Λαϊκή Αγορά του Δάσους Χαϊδαρίου, με τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους, Ηλία Μελετίου και Γιάννη Χήρα, καθώς και με ομάδα εθελοντών του συνδυασμού «Χαϊδάρι-Νέο Ξεκίνημα».

Συνεχίζει τις εξορμήσεις ο Χρήστος Νικολάου – Στη Λαϊκή του Δάσους βρέθηκε το "Χαϊδάρι-Νέο Ξεκίνημα" 3

Θυμίζουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο κ. Νικολάου είχε βρεθεί μαζί με τα στελέχη του συνδυασμού του και στην κεντρική Λαϊκή Αγορά του Χαϊδαρίου, ενώ την ίδια μέρα επισκέφτηκε και τα εμπορικά καταστήματα της Αγωνιστών Στρατοπέδου.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ. Νικολάου: «Είναι εμφανές ότι οι συμπολίτες μας αγκαλιάζουν το ¨Χαϊδάρι-Νέο Ξεκίνημα¨ και όπως λένε και οι ίδιοι, το Χαϊδάρι βρίσκεται σε τέλμα εδώ και πολλά χρόνια και έλλειπε κάτι νέο πολιτικά, με άφθαρτα πρόσωπα

Συνεχίζει τις εξορμήσεις ο Χρήστος Νικολάου – Στη Λαϊκή του Δάσους βρέθηκε το "Χαϊδάρι-Νέο Ξεκίνημα" 5

Ο επικεφαλής του «Χαϊδάρι-Νέο Ξεκίνημα» αφού ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στη Λαϊκή Αγορά του Δάσους, επισκέφτηκε και τα εμπορικά καταστήματα της Ηρώων Πολυτεχνείου. Και εκεί, είχε πολλές και παραγωγικές συναντήσεις, με τους επαγγελματίες της περιοχής και κατέγραψε τα προβλήματα που τους απασχολούν, τα οποία, όπως φαίνεται, την τελευταία διετία έχουν αυξηθεί έντονα.

Συνεχίζει τις εξορμήσεις ο Χρήστος Νικολάου – Στη Λαϊκή του Δάσους βρέθηκε το "Χαϊδάρι-Νέο Ξεκίνημα" 7

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button