Η Running team του Συλλόγου ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ Α.με.Α. Δυτικού Τομέα είχε την χαρά να συμμετάσχει για 4η φορά  στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών και συγκεκριμένα στο κομμάτι της διαδρομής των Special Olympics, μαζί με άλλα σωματεία και συλλόγους.

“Η διαδρομή από το Φρουραρχείο της Βουλής μέχρι το Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο, όσο μικρή κι αν φάνταζε, ήταν τεράστια αν αναλογιστεί κανείς την επιθυμία όλων μας να συμμετάσχουμε”, μάς λέει ο κ. Διονύσης Γουράνιος, “ψυχή” της Γέφυρας Ζωής.

Η πολυάριθμη ομάδα με παιδιά και εθελοντές του Πολυχώρου αποτελούνταν από τους: Παπαδοπούλου Εβίτα, Πασχάλη Νεκταρία, Πασχάλη Χαρούλα, Μαντζαβίνου  Παναγιώτα, Μελιδωνιάτης Δημήτρης, Μαντζαβίνου Αντωνία, Γουράνιος Νίκος, Καματήρα Μαρία, Καματήρα Μαριάνθη, Παρασκευοπούλου Μαρία, Τσάκωνας Αλέξανδρος, Μπακόσης Αποστόλης, Νικολοπούλου Δήμητρα, Παναγιωτόπουλος Βασίλης, Νίκα Ελένη, Καραλή Βαρβάρα, Καπτάνη Ευγενία, Μελιδωνιάτη Μαρία.

Οι πιο μικρές εθελόντριες ήταν 9 ετών!


Όταν δόθηκε το σύνθημα της εκκίνησης, το block έσπασε στα δυο. Οι πιο ενθουσιώδεις άρχισαν να τρέχουν κατά μήκος της Ηρώδου Αττικού και οι πιο συγκρατημένοι, που απλά ήθελαν να ζήσουν αυτό το όμορφο Κυριακάτικο πρωινό, πήγαιναν με πιο χαλαρούς ρυθμούς.

Ωστόσο, στο τέλος της διαδρομής, αυτό που μέτραγε ήταν η χαρά της συμμετοχής και το δέος που ένιωθε κανείς κατά την είσοδό του στο Καλλιμάρμαρο. Και το πιο σημαντικό, να βλέπεις παιδιά όπως τη Μαρία και τον Νικόλα να έχουν ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη και να νιώθουν ακούραστα!

Τερμάτισαν και φυσικά πήραν και μετάλλιο!

Τα παιδιά της Γέφυρας υπόσχονται ότι στον επόμενο Μαραθώνιο οι αντοχές τους θα είναι μεγαλύτερες και η συμμετοχή τους ακόμα πιο δυνατή! Ραντεβού το 2018!