ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Σύλλογος Γονέων 1ου Δημοτικού Σχολείου Χαϊδαρίου: “Χτυπήματα” στη λογική και τη συνείδησή μας

Σύλλογος Γονέων 1ου Δημοτικού Σχολείου Χαϊδαρίου

Ένα χρόνο τώρα σχεδόν, ένας γονέας του σχολείου μας αφιερώνοντας αμέτρητο χρόνο, και με την υποστήριξη του συλλόγου γονέων, έχει κάνει πολλές ΑΝΑΦΟΡΕΣ στα αρμόδια τμήματα του ΔΗΜΟΥ μας και τον ΣΥΝΗΓΟΡΟ του ΠΟΛΙΤΗ, για την ανυπόφορη και επικίνδυνη κατάσταση που επικρατεί τα πρωινά στην προσέλευση των μαθητών μας από την Γ. Παπανδρέου, την Ηρώων Πολυτεχνείου και την Αφροδίτης, προς την είσοδο του σχολείου μας από την Ηρώων Πολυτεχνείου.

ΕΜΠΟΔΙΑ, ΚΑΔΟΙ, ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ, ΦΟΡΤΗΓΑ, ΣΗΜΑΝΣΗ, ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ και άλλα πολλά έχουν αναφερθεί κατά καιρούς, και η περιφρόνηση, η ειρωνεία και τα ψέμματα πάνε σύννεφο από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Μετά τα τελευταία “χτυπήματα” στην λογική και την συνείδηση μας από την ανακοίνωση των αρμόδιων υπηρεσιών, υπήρξε και πάλι αντίδραση από τον παραπάνω γονέα, αλλά και από τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, ΕΠΙΣΗΜΑ πια, και έτσι σας κάνουμε κοινωνούς των γεγονότων παραθέτοντας μόνο την τελευταία επικοινωνία, ανάμεσα στους παραπάνω φορείς.

Δηλώνουμε αγανακτισμένοι με την αντιμετώπιση που έχουμε ως πολίτες και ζητάμε άμεσα να λυθούν κάποια από τα ζητήματα που θα δείτε στις επιστολές, καθώς και πλαίσιο λειτουργίας για το σούπερ μάρκετ, ώστε να μην εμποδίζει την ασφαλή προσέλευση των μαθητών κατά τις ώρες προσέλευσης αυτών.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button