Στράτος Καπετανίδης

γράφει ο Στράτος Καπετανίδης

Χαϊδαριώτισσες και Χαϊδαριώτες,

Αποδέχτηκα την τιμητική πρόσκληση από τον μετριοπαθή, δοκιμασμένο και ικανό αυτοδιοιηκητικό Γιάννη Κέντρη, να μετάσχω στον συνδυασμό Χαϊδάρι Αναγέννηση

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου έχουν ειδικά χαρακτηριστικά. Λόγω της απλής αναλογικής και της αντιπροσωπευτικότερης συμμετοχής υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, από όλους τους συνδυασμούς, στην διοίκηση του Δήμου. Επιθυμώ να προσφέρω στην πόλη μας τις υπηρεσίες μου, μέσα από κατάλληλο αυτοδιοικητικό σχήμα.

Με το “Χαϊδάρι Αναγέννηση”

Αποδέχτηκα την τιμητική πρόσκληση από τον μετριοπαθή και με ευρύτητα αντιλήψεως, αυτοδημιούργητο, δοκιμασμένο και ικανό αυτοδιοιηκητικό συνδημότη μας Γιάννη Κέντρη, να μετάσχω στον συνδυασμό Χαϊδάρι Αναγέννηση. Απαρτίζεται από νέα και παλαιά στελέχη, έμπειρα και ικανά άτομα με όρεξη για προσφορά.

Μέλημά μου είναι με την εμπειρία, τις γνώσεις αλλά και την ικανότητα και αποτελεσματικότητά μου να βάλω ένα λιθάρι στην βελτίωση των συνθηκών ζωής των κάτοικων της πόλης μας.

Η πολυετής θητεία και οι γνώσεις μου στον Τεχνικό Κλάδο και ειδικά στα Δημόσια Έργα, μου δίνουν την δυνατότητα του συντονισμού κατάλληλων τεχνικών μελετών, μέσω ενίσχυσης των αντίστοιχων οργανωτικών δόμων του Δήμου, για την προετοιμασία και απορρόφηση κοινοτικών κονδυλίων του Δ΄ ΕΣΠΑ, κατ’ αντιστοιχία του πετυχημένου δημάρχου Αγ. Βαρβάρας, κ. Μίχου.

Νέα οδική έξοδος στο Δάσος

Ως Συγκοινωνιολόγος Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ, είμαι υπέρμαχος της διάνοιξης οδικής προσπέλασης του οικιστικού ιστού του Δάσους προς την Λ. Αθηνών. Με την διαμορφωμένη κατάσταση, μετά το αναίτιο και παράνομο κλείσιμο της 25ης Μαρτίου, του κεντροβαρικότερου κόμβου της συνοικίας, που προβλεπόταν από το 1955 με την ένταξη της περιοχής στο σχέδιο πόλης, σύμφωνα και με τις προ ετών ενημερώσεις μου από το Υπουργείο Δημοσίων Έργων, την λύση μπορεί να φέρει πλέον, λόγω των τετελεσμένων γεγονότων, η Ηρώων Πολυτεχνείου, με μικροκυκλοφοριακές παρεμβάσεις. Είμαι αντίθετος στις συνολικές κυκλοφοριακές μελέτες που δεν επιλέγουν μια επιπλέον πρόσβαση στην Λ. Αθηνών και σκοπό έχουν να βάλουν το θέμα στις καλένδες, με τις όποιες γενικότερες αντιδράσεις κατοίκων προκύψουν, όπως πολλές φορές έχει συμβεί μέχρι σήμερα. Επιθυμώ άμεσα να σας απαλλάξω από αυτό το καθημερινό κυκλοφοριακό άγχος, που ταλαιπωρεί το Δάσος πάνω από τριάντα χρόνια!

Υπό το πρίσμα αυτό, ζητώ την στήριξή σας στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, με έναν από τους τρεις σταυρούς σας, υποσχόμενος ότι θα ανταποκριθώ επάξια στην επιλογή σας.

Στράτος Καπετανίδης