ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Στη φωτιά της Φυλής η υδροφόρα του Δήμου – Ολονύκτια επιφυλακή σήμερα στο Χαϊδάρι

Οριοθετήθηκε και ελπίζεται ότι δεν θα περάσει στο δάσος του Ποικίλου η φωτιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή Άνω Λιοσίων – Φυλής και προκάλεσε κινοτοποίηση των Δήμων της Δυτικής Αθήνας.

Στο σημείο της φωτιάς βρέθηκε από την πρώτη στιγμή ο Δήμος Χαϊδαρίου με την υδροφόρα και στελέχη της Πολιτικής Προστασίας, με επικεφαλής τον δήμαρχο Βαγγέλη Ντηνιακό. Ακόμη πήγαν η αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Κωνσταντίνα Χρονοπούλου, και ο αντιδήμαρχος Πρασίνου, Γιάννης Κέντρης.

Σε μηνυμά του ο δήμαρχος τόνισε: “Παρακολουθούμε διαρκώς την εξέλιξη της φωτιάς στην Φυλή. Τις προσπάθειες περιορισμού της πυρκαγιάς ενίσχυσε και η υδροφόρα του Δήμου Χαϊδαρίου. Ελπίζουμε η φωτιά να σβήσει ολοσχερώς πριν το βράδυ και χωρίς να περάσει την κορυφογραμμή. Θερμά συγχαρητήρια στους άνδρες και στις γυναίκες της Πυροσβεστικής, στο προσωπικό όλων των Δήμων και στους εθελοντές.”

Σήμερα θα υπάρχει ολονύκτια επαγρύπνηση στο Χαϊδάρι, καθώς ισχύει “κατάσταση επικινδυνότητας 5”, δηλαδή ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς. Θα είναι σε επιφυλακη η υδροφόρα και περιπολικό του Δήμου. Κοντά στα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας θα είναι πολλοί συμπολίτες εθελοντές, που θα φυλούν σε διάφορα σημεία (Δάσος, Αφαία κτλ). Ακόμη, η Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων.

Στη φωτιά της Φυλής η υδροφόρα του Δήμου - Ολονύκτια επιφυλακή σήμερα στο Χαϊδάρι 3

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button