ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Στη 2η θέση ο Α.Ο. Χαϊδαρίου, εντυπωσιακό 0-4 στον Ιάσονα

Του Χρήστου Τσούνη

Το τέλος του α΄ γύρου βρήκε τον Α.Ο. Χαϊδαρίου στη 2η θέση, πέντε βαθμούς πίσω από την μεγάλη έκπληξη, την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων. Επικρατώντας εντυπωσιακά με 0-4 του Ιάσονα, έφτασε τους 17 βαθμούς και την 2η θέση.

Ο α΄ γύρος του σύντομου πρωταθλήματος των μόλις 18 αγωνιστικών, κύλησε με πολλές εκπλήξεις. Μετά από ένα όχι και τόσο καλό ξεκίνημα, η μεγάλη ομάδα της πόλης μας βρήκε τον τρόπο να πάρει τα αποτελέσματα και να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά που την θέλουν βασική διεκδικήτρια του τίτλου. Με την Ελπίδα, τη Διάνα Ηλιούπολης και το Χαλάνδρι θα δοθεί η μεγάλη μάχη του β΄ γύρου που θα κρίνει τον πρωταθλητή του 4ου ομίλου.

Το Χαϊδάρι έχει την καλύτερη επίθεση του ομίλουμε 18 γκολ και την 4η καλύτερη από όλες τις ομάδες και στους τέσσερεις ομίλους.

Ιάσονας – Χαϊδάρι 0-4

Σε μεγάλη ημέρα βρέθηκε ο Χρήστος Χρήστου για τους νικητές που πέτυχε χατ-τρικ (9. πεν., 32, 35 πεν.) ενώ στο ενδιάμεσο ο Παληγεώργος είχε κάνει το 0-2.

ΧΑΪΔΑΡΙ (προπ. Γιάννης Χλωρός) Μπακοδήμος, Καμπεράι, Καλογερόπουλος, Ζίζηλας (55′ Λαγός), Αντωνόπουλος (55′ Τζωρτζίνης), Τύρπος, Ζαχαρίου (55′ Μονεμβασίτης), Τσιούλος, Παληγεώργος (58′ Γιαννακόπουλος), Αποστολόπουλος (66′ Τσώνης), Χρήστου.

Η βαθμολογία του 4ου Ομίλου:

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button