ΕΚΛΟΓΕΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Σταύρος Τασιόπουλος: 8 Οκτωβρίου ψηφίζουμε για τις γειτονιές μας

Σταύρος Τασιόπουλος
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικού Τομέα
με Νίκο Χαρδαλιά – Αττική Μπροστά
Δικηγόρος Παρ Αρείω, LLM/MSc Δημοσίου Δικαίου – Περιβαλ. Διακυβέρνησης

Ως άνθρωπος που γεννήθηκα και ζω στο Αιγάλεω και στη Δυτική Αθήνα και ως δικηγόρος που ασχολούμαι με τους Δήμους και τη Δημόσια Διοίκηση, γνωρίζω καλά τις δυνατότητες και τις προοπτικές που έχουν οι περιοχές μας.

Σε εμάς εδώ στα δυτικά του Κηφισού η Περιφέρεια είναι πολύ σημαντική στην καθημερινότητά μας γιατί έχει και πολλές αρμοδιότητες, αλλά και διαθέτει τα κονδύλια για την υλοποίηση έργων σε κάθε Δήμο, σε κάθε Γειτονιά, με συνολικά διαθέσιμα άνω του 1,6 δις ευρώ από ευρωπαϊκά κονδύλια.

Οι άξονες του προγράμματος του Νίκου Χαρδαλιά – Αττική Μπροστά συμπεριλαμβάνουν τα ζητήματα που αφορούν τις ανάγκες της Δυτικής Αθήνας και η παρουσία του ίδιου που είναι άνθρωπος των αποτελεσμάτων εγγυώνται την καλύτερη καθημερινή προσπάθεια.

Ο Σταύρος Τασιόπουλος έχει αρθρογραφήσει για την ανάγκη σύστασης Ειρηνοδικείου Αιγάλεω, για Αγία Βαρβάρα, Αιγάλεω, Χαϊδάρι

Σταύρος Τασιόπουλος: 8 Οκτωβρίου ψηφίζουμε για τις γειτονιές μας 3

Στις 8 Οκτωβρίου ψηφίζουμε για τις γειτονιές μας, για να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα καθημερινά και για αυτό θέλω τη βοήθεια σας, για να είμαι η δική σας φωνή στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, με Γνώση, Εμπειρία και Θέληση.

Η δική σας φωνή εκεί που λαμβάνονται οι αποφάσεις και βρίσκονται οι λύσεις στα καθημερινά ζητήματα που αφορούν τη ζωή μας και τις γειτονιές μας.

Ποιος είναι ο Σταύρος Τασιόπουλος

Σταύρος Τασιόπουλος
Ο Σταύρος Τασιόπουλος είναι Αιγαλεώτης

Ο Σταύρος Τασιόπουλος έχει γεννηθεί το 1988 στο Αιγάλεω όπου και κατοικεί και είναι Δικηγόρος παρ’ Αρείω, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας από το 2013.

Eπίσης υπηρετεί ως Νομικός Σύμβουλος του Δήμου Αιγάλεω, ενώ ακόμη έχει συνεργαστεί με Υπουργεία, Δήμους, Ανεξάρτητες Αρχές και με ιδιωτικές εταιρείες.

Το 2022 υπήρξε άμισθος συνεργάτης της Περιφέρειας Αττικής σε θέματα Αθλητισμού-Πολιτισμού και από το Δεκέμβριο του 2022 αποτελεί Μέλος της Διοίκησης του Μητροπολιτικού Πάρκου της Δυτικής Αθήνας “Α.Τρίτσης’’, ενώ έχει υπάρξει μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας.

Έχει υπάρξει Ειδικός Σύμβουλος στα Υπουργεία Τουρισμού και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, ενώ έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Επιτροπή Δημόσιας Διακυβέρνησης του ΟΟΣΑ.

Παρακάτω μερικά εκ των έργων που αναμένονται ή εξελίσσονται στη Δυτική Αθήνα:

  • η εγκατάσταση νέων φωτιστικών LED για εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων κατά μήκος και στις γέφυρες της Λεωφόρου Κηφισού, 
  • η βελτίωση και έργα οδικών υποδομών με τη συντήρηση των μεγάλων οδικών αξόνων της περιοχής, 
  • η χρηματοδότηση κατασκευής νέων σχολικών υποδομών και αναβάθμισης των υφιστάμενων
  • η ολοκληρωμένη διαχείριση στο Μητροπολιτικό Πάρκο Α.Τρίτσης με βιοκλιματική ανάπλαση, συντήρηση των λιμνών και δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες
  • η κατασκευή ενός νέου σύγχρονου Πολιτιστικού Πολυχώρου στο Περιστέρι στο σημείο της Ξυλοτεχνίας στα 15 εκ. ευρώ
Σταύρος Τασιόπουλος: 8 Οκτωβρίου ψηφίζουμε για τις γειτονιές μας 6

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button