ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Στάθης Ράλλης: Βήμα στη νέα γενιά – Μπροστά με προτάσεις και αίσθημα ευθύνης

Ο Στάθης Ράλλης, φοιτητής ΑΣΟΕΕ, θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη “Χαϊδάρι ξανά – Βαγγέλης Ντηνιακός”. Γνώμονας της απόφασής του να ασχοληθεί με τα κοινά είναι η “ανάγκη που υπάρχει για νέες ιδέες και διαρκείς αγώνες” και από τη νεολαία, για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της πόλης.
Βρισκόμαστε σε μία περίοδο κατά την οποία η πόλη μας έχει χάσει την αύρα που εξέπεμπε τα προηγούμενα χρόνια. Δεν αποτελεί πλέον υπόδειγμα πόλης για τους κατοίκους της Δυτικής Αθήνας και εν γένει της Αττικής, όπως παλαιότερα.
Όμως η απλή καταγγελία των προβλημάτων δεν είναι λύση. Οφείλουμε να αγωνιστούμε οι ίδιοι για ό,τι δικαιούμαστε.
Έλλειψη καθαριότητας παντού, ελλιπής φωτισμός σε πολλές συνοικίες του δήμου, στασιμότητα στις υποδομές. Ανύπαρκτη δημοτική συγκοινωνία, εξαιρετικά δύσκολη πρόσβαση στο μετρό Αγία Μαρίνα εξαιτίας των μειωμένων δρομολογίων. Στην όξυνση του συγκεκριμένου προβλήματος ήρθε να συμβάλει και η πρόσφατη αλλαγή δρομολογίου του λεωφορείου 876. Δεν εξυπηρετεί πλέον σχεδόν κανέναν μας!
Όλα αυτά είναι μόνο μερικά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και συζητάμε καθημερινά μεταξύ μας. Όμως η απλή καταγγελία τους δεν είναι λύση. Οφείλουμε να αγωνιστούμε οι ίδιοι για ό,τι δικαιούμαστε.
Ιδιαίτερα εμείς οι νέοι είναι ώρα να αφήσουμε τα λόγια. Να αποδείξουμε με τις πράξεις μας ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε καλύτερα από τις προηγούμενες γενιές.
Με γνώμονα λοιπόν την ανάγκη που υπάρχει για νέες ιδέες και διαρκείς αγώνες, πήρα την απόφαση να ασχοληθώ δυναμικά με τα κοινά του τόπου μας ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον συνδυασμό “Χαϊδάρι Ξανά”και να συμπορευτώ με τον Βαγγέλη Ντηνιακό. Έναν νέο και δραστήριο άνθρωπο, με ήθος, αξίες, γνώσεις και καινοτόμες προτάσεις, οι οποίες θα γίνουν το εφαλτήριο για την αναγέννηση της πόλης μας. 

Στάθης Ράλλης, βιογραφικό

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και κατοικώ έως σήμερα στην αγαπημένη μας πόλη, το Χαϊδάρι. Είμαι 21 ετών. Γιος του Θανάση Ράλλη και της Ελένης Μίχου. Έχω έναν αδερφό, μικρότερό μου κατά 2 έτη, τον Χάρη, πρωτοετή φοιτητή στο τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Αποφοίτησα ως αριστούχος από το 4ο Γενικό Λύκειο Χαϊδαρίου. Σήμερα, είμαι τριτοετής φοιτητής στην ΑΣΟΕΕ, στο τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής. Παράλληλα με τις σπουδές μου, απασχολούμαι σε Λογιστικό Γραφείο που διατηρεί ο πατέρας μου. Μιλάω Αγγλικά και Γερμανικά. Έχω πολύ καλή γνώση Η/Υ.
Στο Λύκειο συμμετείχα σε πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών με σχολείο της Γερμανίας. Είδα από κοντά τις μεθόδους διδασκαλίας, τις εγκαταστάσεις, τον τρόπο λειτουργίας του σχολείου. Γεγονός που μου έδωσε την δυνατότητα να διακρίνω τα πλεονεκτήματα του εκπαιδευτικού τους συστήματος.
Ως φοιτητής συμμετέχω πολύ συχνά σε διάφορα events και σεμινάρια με αντικείμενο τα Χρηματοοικονομικά, την Οικονομία και την Επιχειρηματικότητα. Μεγάλη μου αγάπη από μικρό παιδί είναι το ποδόσφαιρο. Η αγάπη μου αυτή με ώθησε, μόλις από πολύ μικρή ηλικία, να γίνω μέλος και να αγωνιστώ για χρόνια στις ακαδημίες της ιστορικότερης ομάδας της πόλης μας, του Α.Ο. Χαϊδαρίου. 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button