ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σπύρος Μίχος και Χάρης Μίχος παραμένουν στον Α.Ο. Χαϊδαρίου – Τι δήλωσαν οι δύο ποδοσφαιριστές

Του Χρήστου Τσούνη

Οι δυο συνονόματοι ο Σπύρος Μίχος και ο Χάρης Μίχος ανανέωσαν στον Α.Ο. Χαϊδαρίου και θα βρίσκονται στη διάθεση του Γιάννη Χλωρού και τη νέα περίοδο.

Ο Σπύρος Μίχος, στα 37 του πλέον, προσθέτει στο κέντρο της ομάδας την ποιότητα και την εμπειρία που χρειάζεται. Χρήσιμος στην ομάδα όχι μόνο μέσα στο γήπεδο αλλά και στην προπόνηση και στα αποδυτήρια. Ο Σπύρος Μίχος δήλωσε στο Χαϊδάρι Σήμερα: «Αποφάσισα να είμαι κοντά στην ομάδα ακόμη έναν χρόνο… παρόλη την δύσκολη κατάσταση και τις αντιξοότητες που υπάρχουν στον ερασιτεχνικό  αθλητισμό. Βλέποντας την προσπάθεια που κάνουν οι άνθρωποι που αγαπούν πραγματικά το Χαϊδάρι και το θέλουν σε ρόλο πρωταγωνιστή, αποφάσισα να είμαι κοντά για να βοηθήσω όπου, όπως και όσο μπορώ την ομάδα».

Ο 25χρονος τερματοφύλακας Χάρης Μίχος, προερχόμενος από την ακαδημία της ομάδας, έχει συμπληρώσει 113 συμμετοχές σε επίσημα παιχνίδια με τον Α.Ο. Χαϊδαρίου. Για τον ίδιο αλλά και για όλους όσους βρίσκονται κοντά στον Α.Ο. Χαϊδαρίου ήταν  αυτονόητο ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην αγαπημένη του ομάδα. Και αυτός με τη σειρά του δήλωσε στο Χαϊδάρι Σήμερα: «Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση και τους προπονητές μου που θα με εμπιστευτούν για άλλη μια χρονιά! Εύχομαι να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας και να κάνουμε μια καλή σεζόν ελπίζοντας ότι θα είναι και μια ολοκληρωμένη ποδοσφαιρική χρονιά!»

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button