ΓΕΥΣΕΙΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Σήμερα η “Χαρουπιά” από το Χαϊδάρι μάς πάει… Κρήτη


Οι γευστικές αναζητήσεις του σεφ Γιάννη Μπαξεβάνη συνεχίζονται, με βάση την χειροποίητη πίτα από χαρούπι*, αλλά και μοναδικά προϊόντα της ελληνικής παραγωγής.

Σήμερα, πέρα από τον καθημερινό κατάλογο, μπορείτε να δοκιμάσετε:

  • Τυλιχτή λεπτή χειροποίητη χαρουποσουβλακόπιτα ψημένη στο σάτζι γεμιστή με αρνί και ασκολύμπρους
  • Αφράτη χαρουποσουβλακόπιτα ή άσπρη κλασική πίτα με την αγαπημένη σάλτσα του σεφ από μελιτζάνα.
ασκόλυμπρα

Κι ακόμα:

Τόσο από το διαδικτυακό κατάστημα της «Χαρουπιάς», όσο και τηλεφωνικά, θα μπορεί κανείς, πέρα από τα παραπάνω, να παραγγείλει και το φρέσκο χαρουπόψωμο -σήμα κατατεθέν του Γιάννη Μπαξεβάνη. Επίσης μια σειρά από κρητικές πίτες και πιτάκια, που έρχονται στην Αθήνα από το συνεταιρισμό Κριτσά Λασιθίου Κρήτης. Παξιμάδια, επτάζυμα και με χαρούπι, χορτοπιτάκια, μυζηθροπιτάκια για να τα ψήσετε στο σπίτι και νεράτες πίτες, με μυζήθρα κι αυτές, που στο Λασίθι τις τρώνε με μέλι.

info Οι παραγγελίες θα γίνονται είτε ηλεκτρονικά στο charoupia.baxevanis.com είτε τηλεφωνικά στο τηλ. 2105311616. Διανομές θα γίνονται αρχικά στο Χαϊδάρι και σε κάποιες περιοχές του

* Ο Σεφ Μπαξεβάνης έβγαλε το Χαρούπι από την αφάνεια και ανέδειξε τόσο τη μοναδική γεύση του, όσο και την θρεπτική του αξία, πλούσιο σε ασβέστιο, φυτικές ίνες, πρωτεΐνες και ενέργεια. Είναι αυτό που οι ξένοι ονομάζουν super food. Από αυτό είναι φτιαγμένες οι πίτες για τα τυλιχτά του.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button