ΔΗΜΟΤΙΚΑ

Σημαντικές δωρεές υλικών καθαρισμού για τα σχολεία

Σε τρίτη κατά σειρά χορηγία ειδών καθαρισμού για τα σχολεία του Δήμου Χαϊδαρίου προέβη η Unilever Hellas. O αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας, Μάνος Πετούσης, που έχει κάνει τις ενέργειες από τη μεριά του Δήμου, παρέλαβε στις 14 Δεκεμβρίου το νέο φορτίο (βλέπε φωτό).

Το κόστος των υλικών καθαριότητας είναι υψηλό και οι ανάγκες εκτοξεύτηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας, γι’ αυτό η εταιρεία βοηθά Δήμους παρέχοντας υλικά καθαρισμού, συγκεκριμένα για σχολεία. Ο κ. Πετούσης, όπως είπε στην εφημερίδα μας, πήρε την πρωτοβουλία να προτείνει και ένα ορφανοτροφείο στην Τρίπολη, όπως και έγινε.

Το φορτίο περιέχει χλωρίνες Klinex, υγρά καθαρισμού για τουαλέτες, απολυμαντικά, όπως και μαντηλάκια για χρήση από τα παιδιά σε νηπιαγωγεία και δημοτικά.

Ο αντιδήμαρχος μας πληροφόρησε ότι η τόσο σημαντική για την υγιεινή και την καθαριότητα χορηγία πραγματοποιήθηκε δύο φορές κατά τη διάρκεια της πανδημίας και η πρόσφατη είναι η τρίτη.

Ο Μάνος Πετούσης δήλωσε στο Χαϊδάρι Σήμερα: “Ευχαριστώ τη Unilever Hellas για την πολλαπλή στήριξη στον Δήμο Χαϊδαρίου, που μας βοηθά να τηρούμε τους κανόνες όσο το δυνατό καλύτερα, γιατί το έξοδο είναι μεγάλο. Η νέα γενιά χρειάζεται φροντίδα. Προσπαθούμε να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες της, όπως και το διάστημα αυτό με το “χριστουγεννιάτικο χωριό”, για να έχουν δημιουργική γιορτινή απασχόληση και να ξεδίνουν”.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button