Συντήρηση – επισκευή – μετατροπές – βελτιώσεις αυτοκινήτων 

Ο Νίκος Στράτος έχει αναπτύξει με την τέχνη του στο αυτοκίνητο μια σχέση παραπάνω από την απλή επαγγελματική. Την αγαπάει και την εξελίσσει. Του αρέσει το αυτοκίνητο, ψάχνεται και αναλαμβάνει απαιτητικά πρότζεκτ βελτιώσεων, φτάνοντας τις δυνατότητες του αυτοκινήτου, αλλά και του συνεργείου του στα άκρα.

Στο χώρο του στην Ιερά Οδό, τον οποίο αυτές τις μέρες ανακαινίζει εκ βάθρων για να γίνει πιο φιλικός στον πελάτη, ο ίδιος και η ομάδα των συνεργατών του προσφέρουν στον καθημερινό οδηγό προσεκτική φροντίδα στο όχημά του. Η ποιότητα της δουλειάς του πηγάζει από προϊστορία 17 χρόνων στα φορτηγά και 8 στα ΙΧ. Η επισκευή και το service γίνονται με γνώμονα την αξιοπιστία σε εργασία – ανταλλακτικά και την ασφάλεια στο δρόμο.

ΜΗΧΑΝΗ. Πιστόνια σφυρήλατα Vossner και μπιέλες zip, reprofile εκκεντροφόρου, ροϊκής εξέλιξης κυλινδροκεφαλή με ελατήρια βαλβίδων RP και βίδες κυλινδροκεφαλής RP, άγραφος εγκέφαλος, ελαφρωμένο βολάν, τετράφτερος δίσκος, πλατό Zaks Performans, τριμεταλλικά μέταλλα στροφάλου και μπιέλας, δοχείο αναθυμιάσεων, πεταλούδα ανοιγμένη και σκούπα στο σύστημα εισαγωγής. Συμπίεση 12,5. 185 ίπποι στις 8.200 σ.α.λ., 0-100 χλμ 6,2΄΄, τελική 180 χλμ. ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ. Κορωνοπήνιο 13/59, κοντών σχέσεων, αγωνιστικός λεβιές. ΖΑΝΤΕΣ. Ελαστικά slik 190/58/16 Yokohama ΕΞΑΤΜΙΣΗ. Grup A, ολόσωμο, inox, με χειροποίητο χταπόδι. ΦΡΕΝΑ. Δίσκοι Brembo χαραχτοί – τρυπητοί, διάμετρος 292, τακάκια Brembo, υδραυλικό χειρόφρενο.

Πέρα από τις εργασίες επισκευής και συντήρησης, κάνουν και βελτιώσεις αυτοκινήτων. Την ημέρα που πέρασα από το συνεργείο μου τράβηξε την προσοχή ένα Citroen Saxo, αναβαθισμένο σε μηχανή, ανάρτηση φρένα, αληθινό πυραυλάκι, που προκαλεί τον ενθουσιασμό στους φαν των βελτιώσεων και της ταχύτητας.

Αντίστοιχη βελτιωτική παρέμβαση σαν αυτή που περιγράφεται δίπλα μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε τύπο οχήματος.

Info

Ιερά Οδός 304, Κουνέλια, Τ: 210 53.23.333, 6931 097 451