ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Αιγάλεω – Χαϊδαρίου – Αγ. Βαρβάρας

To 17ο Διαδημοτικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι των Δήμων Αιγάλεω – Χαϊδαρίου – Αγ. Βαρβάρας διοργανώνουν ο Σκακιστικός Όμιλος Αιγάλεω, ο Δήμος Αιγάλεω και η Ένωση Γονέων Αιγάλεω, με τη συμβολή του 10ου Δημοτικού Σχολείου Αιγάλεω.

Το Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι θα λάβει χώρα το Σάββατο 13 Μαΐου 2023, στις 4.00 μ.μ. στους χώρους του 10ου Δημοτικού Σχολείου Αιγάλεω (Θηβών 341, έναντι γηπέδου Αιγάλεω, ώρα προσέλευσης 3.30 μ.μ.).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές/μαθήτριες των νηπιαγωγείων, δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων των παραπάνω δήμων και της περιοχής του Βοτανικού και της Ακαδημίας Πλάτωνος καθώς και όσοι νεαροί σκακιστές/σκακίστριες ανήκουν στα σκακιστικά σωματεία των τριών δήμων. Περισσότερες λεπτομέρειες στην προκήρυξη.

Εκτός από την προκήρυξη επισυνάπτεται ένα ενημερωτικό φυλλάδιο και η αφίσα της διοργάνωσης.

Διαδημοτικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι

Η δήλωσης συμμετοχής θα πρέπει να αποσταλεί με e-mail μέχρι την Παρασκευή 12/5/2023 (στα e-mail: [email protected][email protected],  και [email protected]). Εναλλακτικά η δήλωση (ατομικής) συμμετοχής μπορεί να γίνει με τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας συμμετοχής μέσω της ιστοσελίδας του Σκακιστικού Ομίλου Αιγάλεω https://so-aigaleo.blogspot.gr/ ή απευθείας στη φόρμα: https://forms.gle/y3341SBV22DdapfJ7

Επιπλέον, αν κάποιος μαθητής δεν έχει δηλωθεί στη λίστα αλλά αποφασίσει τελευταία στιγμή να συμμετάσχει θα πρέπει να βρίσκεται στο χώρο αγώνων 30 λεπτά πριν την έναρξη (δηλ στις 3.30 μ.μ.) και να δηλώσει συμμετοχή επί τόπου. Όλοι οι μαθητές (ακόμη και όσοι δηλωθούν μέσω της φόρμας) θα πρέπει να επιβεβαιώσουν την παρουσία τους στη γραμματεία των αγώνων πριν την έναρξη του 1ου γύρου.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία και τη βοήθεια και παραμένουμε στη διάθεσή σας για όποια διευκρίνιση χρειαστείτε. Για κάθε ενημέρωση και πληροφορία που αφορά τις δραστηριότητες του σωματείου μπορείτε να επισκέπτεσθε το ιστολόγιο του σωματείου στη διεύθυνση: http://so-aigaleo.blogspot.gr ή να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με τα τηλέφωνα: 6972-214418 (κ. Ρηγάτος), 6906-569042 (κ. Κατρίτσης), 210-5910421 (εντευκτήριο Σ.Ο.Αιγάλεω, Ιερά Οδός & Σούτσου, Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (έναντι Εθνικής Τράπεζας)).

Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Αιγάλεω - Χαϊδαρίου - Αγ. Βαρβάρας 2

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button