ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Σάββας Βαρυτιμιάδης στο πλευρό του Γιάννη Σγουρού

Ο Σάββας Βαρυτιμιάδης, πρώην αντιδήμαρχος Χαϊδαρίου, θα είναι υποψήφιος με τον Γιάννη Σγουρό στις περιφεριακές εκλογές του Μαΐου. Η επιστολή του:

Χαϊδαριώτες – Χαϊδαριώτισσες,

Με αυτή μου την ανοιχτή επιστολή θέλω να κάνω δημόσια γνωστό ότι τελικά στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές θα συμμετέχω ως υποψήφιος με την Παράταξη «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής» στη Περιφερειακή Ενότητα Δυτικού Τομέα, με Υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής τον Γιάννη Σγουρό.

Στα χαϊδαριώτικα κοινά από το 2002

Έχω προσωπικά στα κοινά μια πορεία από το 2002 στο Δήμο Χαϊδαρίου. Είχα την τιμή με τον τότε Δήμαρχο Κυριάκο Ντηνιακό να βοηθήσω στη μάχη για τα καθημερινά και άμεσα προβλήματα των πολιτών του Δήμου μας. Συνέχισα έως και σήμερα μετέχοντας στην ομάδα του Βαγγέλη Ντηνιακού για να γίνει το Χαϊδάρι ξανά η πόλη που αξίζεις να ζεις.

Τελικώς στη φάση αυτή αποφάσισα να κάνω το μεγάλο βήμα ενασχόλησης στο πολιτικό στίβο της Περιφέρειας. Θα συστρατευθώ με την παράταξη του Γιάννη Σγουρού, μετά την τιμητική πρόκληση που δέχθηκα για να υπηρετήσω τα συμφέροντα των πολιτών της Δυτικής Αθήνας.

Είναι σε όλους γνωστή η πολιτική μου ένταξη στο χώρο της προοδευτικής και δημοκρατικής παράταξης. Υπήρξα πάντα συνεπής στις αρχές της συνεργασίας, της διαφάνειας και της αποτελεσματικότητας.

Εύχομαι να δικαιωθεί ο αγώνας του Βαγγέλη Ντηνιακού

Θέλω να ευχαριστήσω τον υποψήφιο Δήμαρχο Βαγγέλη Ντηνιακό και την παράταξή του «ΧΑΙΔΑΡΙ ΞΑΝΑ», για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Επί πέντε συνεχή χρόνια με άριστη συνεργασία αγωνιστήκαμε, παλέψαμε, συμμετείχαμε σε όλες τις διαδικασίες του Δήμου μας. Αντιπαρατεθήκαμε και παλέψαμε απέναντι σε ό,τι θεωρήσαμε λάθος ή άδικο. Του εύχομαι καλή επιτυχία και να δικαιωθεί ο αγώνας μας για το καλό της πόλης μας και των συμπολιτών μας.

Μαχόμενος πολιτικός

Αποδέχτηκα να είμαι υποψήφιος με τον Γιάννη Σγουρό γιατί είναι ένας μαχόμενος πολιτικός. Συνεχίζει την αυτοδιοικητική του διαδρομή, με έργο αποδεδειγμένο σε όλη την Αττική. Διεκδικεί και πάλι την Περιφέρεια Αττικής, καθώς απεδείχθη ότι τα πειράματα της κας Δούρου κατά τη διάρκεια της θητείας της απέτυχαν. Η Περιφέρεια παραπαίει και χρειάζεται να επανέλθει στη λογική των συνεργασιών και των έργων. Για ένα καλύτερο αύριο για όλους τους πολίτες της Αττικής.

Βιογραφικό

Ο Σάββας Βαρυτιμιάδης, ποντιακής καταγωγής, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Χαϊδάρι από το 1972 όπου και διαμένει μόνιμα. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος Έχει διατελέσει: • Δημοτικός Σύμβουλος 2010-2014 ως αντιπολίτευση με την παράταξη «Πρώτα το Χαϊδάρι». • Τακτικό μέλος 2010-2014 στην Επιτροπή Ποιότητα Ζωής του Δήμου Χαϊδαρίου. • Τακτικό μέλος 2013-2014 στην Επιτροπή Οικονομικών του Δήμου Χαϊδαρίου. • Δημοτικός Σύμβουλος 2003-2006 επί Δημαρχίας Κυριάκου Ντηνιακού. • Αντιδήμαρχος από Ιανουάριο 2005 έως Ιούνιο 2006. • Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου τα έτη 2003 & 2004. • Μέλος Δημαρχιακής Επιτροπής Δήμου Χαϊδαρίου το 2006. • Πρόεδρος Συνδέσμου Φιλάθλων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Χαϊδαρίου από το 1992 έως 2006.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button