ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Σοκολατένια Χριστούγεννα” – Το “Χαϊδάρι Ξανά” σε γιορτινή διάθεση

Το “Χαϊδάρι Ξανά” έχει μπει για τα καλά στο πνεύμα των ημερών. Ετοιμάζει λοιπόν μια χριστουγεννιάτικη, ολοήμερη γιορτή για μικρούς και μεγάλους, το ερχόμενο Σάββατο. Παράλληλα, ομάδες στελεχών του συνδυασμού, με επικεφαλής τον Βαγγέλη Ντηνιακό, περιηγήθηκαν την γιορτινή αγορά της πόλης. Σύνθημά τους: “Στηρίζουμε την τοπική αγορά”. 

Η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης για την περιοδεία στην αγορά και τη γιορτή του Σαββάτου: 

         "Σοκολατένια Χριστούγεννα" - Το “Χαϊδάρι Ξανά” σε γιορτινή διάθεση 3Η μεγάλη παρέα μας έχει μπει σε πνεύμα Χριστουγέννων! Ετοιμάζουμε λοιπόν μια ζεστή γιορτή για τα παιδιά –και όχι μόνο. Παράλληλα, ο Βαγγέλης Ντηνιακός και στελέχη της παράταξής μας περιηγήθηκαν τη γιορτινή αγορά της πόλης, μοιράζοντας σε όλους την κάρτα με μότο “Στηρίζουμε την τοπική αγορά”, που περιέχει και την πρόσκληση για το γιορτινό event.

Η αγορά είναι η ραχοκοκαλιά τη πόλης

"Σοκολατένια Χριστούγεννα" - Το “Χαϊδάρι Ξανά” σε γιορτινή διάθεση 5

Η καλή διάθεση, τα χαμόγελα και οι γιορτινές ευχές περίσσεψαν στη εξόρμηση της αντιπροσωπείας του “Χαϊδάρι Ξανά” το Σαββατοκύριακο στα καταστήματα της Καραϊσκάκη, της Φαβιέρου και του Δάσους. Για μας η επαφή με την τοπική αγορά είναι καθημερινή υπόθεση. Ειδικά όμως αυτή την γιορτινή περίοδο η συνάντηση και ανταλλαγή απόψεων με οικεία πρόσωπα που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στην πόλη μας αποτελεί προωθητική δύναμη στην προσπάθειά μας για έναν πιο ζωντανό Δήμο. “Πιστεύουμε ότι μια καλύτερα οργανωμένη από τον Δήμο και περισσότερο απλωμένη χρονικά εορταστική δραστηριότητα, με ποικιλία εκδηλώσεων σε διάφορα σημεία και πιο πλούσιο στολισμό, σίγουρα θα ωφελούσε την τοπική αγορά και την τοπική κοινωνία ευρύτερα. Δεν ξεχνάμε ότι η τοπική αγορά είναι η ραχοκοκαλιά της πόλης”, είπε στους καταστηματάρχες ο Βαγγέλης Ντηνιακός.

Στην εξόρμησή μας είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε και με πάρα πολλούς άλλους δημότες, με γενικό συμπέρασμα ότι το Χαϊδάρι αξίζει και μπορεί να είναι ένας από τους καλύτερους δήμους της Αθήνας.

Σοκολατένια Χριστούγεννα!

Το εορταστικό ραντεβού μας δίνεται για το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου, από τις 12.00 μέχρι τις 17.00., όπου μικροί και μεγάλοι θα ζήσουμε τη μαγεία των Χριστουγέννων!  Στολισμός Χριστουγεννιάτικου Δέντρου με τους μικρούς μας φίλους, συντριβάνι σοκολάτας, μουσική, animateur, Άγιος Βασίλης, μπαλόνια, γλυκά και παιδικά ηλεκτρονικά παιχνίδια θα μας περιμένουν στο χώρο συνάντησής μας, στην οδό Στρ. Καραϊσκάκη 65.

Είναι όλοι καλεσμένοι!

"Σοκολατένια Χριστούγεννα" - Το “Χαϊδάρι Ξανά” σε γιορτινή διάθεση 7 "Σοκολατένια Χριστούγεννα" - Το “Χαϊδάρι Ξανά” σε γιορτινή διάθεση 9

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button