ΑΠΟΨΕΙΣΑΡΘΡΑ

“Πού ήσουν εσύ κ. Πατούλη;”

Το Δυτικό Μέτωπο, συντονισμός φορέων και πολιτών Δ. Αττικής – Δ. Αθήνας, σχολιάζει όσα έκανε και όσα δεν έκανε ο νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης, Γιώργος Πατούλης, σχετικά με τον ΧΥΤΑ Φυλής, που καταστρέφει την περιοχή μας. 

Η ανακοίνωση:

Δεν πρόλαβε καλά καλά να δημοσιευτεί το κάλεσμα του ΔΥΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ για την διαμαρτυρία στην ορκωμοσία του Περιφερειακού Συμβουλίου και ο κ. Πατούλης απάντησε με τον γνωστό δικό του τρόπο.

Ο κ. Πατούλης προσπαθεί να μετατρέψει ένα εξαιρετικά σοβαρό πρόβλημα που αφορά το περιβάλλον και την δημόσια υγεία στην Αττική, σε προσωπική αντιπαράθεση με κάποια συγκεκριμένα στελέχη του ΔΥΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ, αλλά εμείς δεν θα του κάνουμε την χάρη να τον ακολουθήσουμε.

Το ερώτημα κύριε Πατούλη δεν είναι τι έκανε αυτά τα χρόνια το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, αλλά πού ήσουν εσύ.

Πού ήσουν εσύ όταν το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ οργάνωνε συγκεντρώσεις για να μην περάσει το ΠΕΣΔΑ; Τι έκανε τότε η παράταξη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στο περιφερειακό συμβούλιο;

Πού ήσουν εσύ όταν το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ έτρεχε στους επιθεωρητές περιβάλλοντος για την δυσοσμία και τις διαρροές των στραγγισμάτων από τον ΧΥΤΑ Φυλής;

Πού ήσουν εσύ όταν το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ απέτρεπε την μετατροπή του ΚΔΑΥ της WATT σε μονάδα επεξεργασίας;

Πού ήσουν εσύ όταν το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ζητούσε την δημοσιοποίηση των μελετών για τα ρυπαντικά φορτία του ΧΥΤΑ Φυλής που εξακολουθεί να κρύβει παράνομα ο εκλεκτός σου δήμαρχος της Φυλής κ. Παππούς;

Πού ήσουν εσύ όταν το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ μάζευε 3.000 υπογραφές για το κλείσιμο της Φυλής; Τι τις έκανες εσύ αυτές τις υπογραφές που σου παραδώσαμε;

Πού ήσουν εσύ όταν το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ έκανε καταγγελίες για τις επεκτάσεις που αποφάσισε η κ. Δούρου το 2017 και το 2018;

Πού ήσουν εσύ όταν το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ προειδοποιούσε για τον κίνδυνο της κρίσης των σκουπιδιών;

Πώς τολμάς να λες εσύ ότι το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ δεν έκανε τίποτα τα τελευταία 5 χρόνια;

Αν υπάρχει κάποιος που δεν έκανε απολύτως τίποτα ήσουν εσύ κύριε Πατούλη, που είχες την ιδιότητα του προέδρου της ΚΕΔΕ και σφύριζες αδιάφορα. Το μόνο που έκανες είναι να μοιράζεις επαίνους στους δημάρχους που δεν αξιώθηκαν να κάνουν ούτε τοπικό σχέδιο διαχείρισης.

Εσύ σαν δήμαρχος Αμαρουσίου τι έκανες τόσα χρόνια για να μειώσεις τα σκουπίδια που έστελνες στην Φυλή; Απολύτως τίποτα δεν έκανες.

Τώρα θυμήθηκες πως υπάρχει πρόβλημα με τα σκουπίδια στην Αττική;

Το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ κύριε Πατούλη δεν το αγγίζουν οι προβοκατόρικες ανακοινώσεις με τις προσωπικές επιθέσεις και τα χυδαία ψέματα.

Σας υποσχεθήκαμε πως δεν θα σας αφήσουμε σε χλωρό κλαρί και θα κρατήσουμε την υπόσχεσή μας. Δεν θα σας επιτρέψουμε να καταδικάσετε την δυτική Αθήνα- Αττική να είναι ο εσαεί σκουπιδότοπος όλης της Αττικής.

Δεν ευθυνόμαστε εμείς αν η κυρία Δούρου με την πολιτική της δημιούργησε αδιέξοδα και μονόδρομους για να μπορείτε εσείς σήμερα να μιλάτε για νέες επεκτάσεις και νέα εργοστάσια στην Φυλή.

Γιατί κύριε Πατούλη δεν μας λέτε ακόμα και σήμερα τι σκοπεύετε να κάνετε με την εγκατάσταση της Φυλής; Γιατί δεν λέτε τι σκοπεύετε να κάνετε με τις μονάδες επεξεργασίας και με την καύση; Πού είναι το ολοκληρωμένο σας πρόγραμμα για την διαχείριση των απορριμμάτων; Μας το κρατάτε για έκπληξη;

Είναι ντροπή σας κύριε Πατούλη να λέτε ότι σας απειλούμε με κινητοποιήσεις. Μήπως θα θέλατε να σας πούμε και ευχαριστώ που θέλετε να συνεχιστεί το έγκλημα του ΧΥΤΑ Φυλής;

ΥΓ. Σας στέλνουμε και ένα σχετικό video με ορισμένες από τις δράσεις του ΔΥΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ για να μάθετε τι έγινε στο παρελθόν και να πάρετε μια ιδέα τι θα γίνει και στο μέλλον.

oxixytafilis.blogspot.com – [email protected] – f/b: Δυτικό Μέτωπο

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button