ΑΠΟΨΕΙΣΑΡΘΡΑ

“Οι καταγγελίες του Μ. Σελέκου και των συνεργατών του εναντίον της νέας δημοτικής αρχής”

Ο Δημήτρης Τσατσαμπάς σχολιάζει την αντιπολιτευτική τακτική του Μιχάλη Σελέκου στο Δημοτικό Συμβούλιο:

Ο κ Σελέκος, όταν ήταν στην αντιπολίτευση του Δήμου αγωνιζόταν μεταξύ άλλων όπως δήλωνε, για καλύτερη ποιότητα ζωής των κατοίκων της πόλης μας.
Με εντολή των Χαϊδαριωτών πριν 5 χρόνια ανέλαβε τη διοίκηση του Δήμου, όμως σε ολόκληρο αυτό το διάστημα των πέντε χρόνων απέτυχε παταγωδώς σε όλους τους τομείς και ο Δήμος μας έφτασε στο χειρότερο του σημείο διοικητικά, λειτουργικά, περιβαλλοντικά, οικονομικά, αναπτυξιακά.
Με εντολή των Χαϊδαριωτών πρόσφατα ο κ Σελέκος τοποθετήθηκε και πάλι στη θέση της αντιπολίτευσης, από όπου όμως, με το καλημέρα της νέας δημοτικής αρχής στη διοίκηση του Δήμου, σε κάθε πρωτοβουλία της, σε κάθε ενέργεια της, προβαίνει αμέσως σε καταγγελίες έως και απειλές εναντίον της!
Σε αυτή του την απαράδεκτη και προκλητική τακτική μάλιστα, βρίσκει πρόθυμους υποστηριχτές στο Δημοτικό Δυμβούλιο ορισμένους πολύ στενούς συνεργάτες του τ. δημάρχου κ. Μαραβέλια, που ήσαν βασικά στελέχη της περιβόητης δημαρχιακής περιόδου του.
Μήπως τελικά, όσο μεγαλύτερη είναι η αντίδραση του κ Σελέκου και των ετερόκλητων κομματικά συνεργατών του, τόσο καλύτερη είναι η άσκηση της διοίκησης του Δήμου από τον Βαγγελη Ντηνιακό;

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button