ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Με γεια” η καινούργια μηχανική σκούπα!

Άρχισε η παραλαβή του νέου στόλου της καθαριότητας του Δήμου Χαϊδαρίου. Η υπηρεσία υποδέχτηκε τα πρώτα οχήματα και αναμένεται τον Ιανουάριο να ολοκληρωθεί η διαδικασία αλλαγής του μηχανολογικού υλικού. 

Αυτές τις ημέρες εντάχθηκανο νέος εκσκαφέας και το νέο σάρωθρο. Η προμήθεια  μηχανημάτων θα συνεχιστεί με την παράδοση τεσσάρων απορριμματοφόρων. Συγκεκριμένα πλυντηρίου κάδων, φορτηγού και 2 pick-up για την ολοκληρωτική ανανέωση της υποδομής μας στον τομέα της καθαριότητας.

"Με γεια" η καινούργια μηχανική σκούπα! 1

Σε πρόσφατη συνέντευξη στο “Χαϊδάρι Σήμερα” ο δήμαρχος Μιχάλης Σελέκος είπε σχετικά με την ανανέωση του στόλου καθαριότητας:

Επιτέλους μετά από απίστευτες γραφειοκρατικές διαδικασίες σχεδόν τριών χρόνων, αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα η αλλαγή και ενίσχυση του στόλου των οχημάτων που έχει ανάγκη η Υπηρεσία Καθαριότητας. Ήταν πρώτη προτεραιότητά μας, αφού αναλάβαμε ένα Δήμο που δεν είχε φορτωτή, σάρωθρο και πλυντήριο κάδων και τα ελάχιστα απορριμματοφόρα ήταν παλιά και επικίνδυνα. Τον πρώτο χρόνο της θητείας μας αγοράσαμε φορτωτή – φορτηγό και ανυψωτικό και αμέσως μετά ξεκινήσαμε τις διαδικασίες για τον μεγάλο διεθνή διαγωνισμό για την αγορά όλων των αναγκαίων οχημάτων. Έχουμε ήδη παραλάβει έναν φορτωτή και ένα σάρωθρο (σκούπα) και τις πρώτες ημέρες του νέου χρόνου θα παραλάβουμε 4 απορριμματοφόρα, 1 πλυντήριο κάδων, 1 φορτηγό και 2 pickup, τα οποία θα αρχίσουν αμέσως να λειτουργούν. Είναι σίγουρο ότι θα αλλάξει ριζικά προς το καλύτερο η εικόνα της πόλης μας, αφού τα νέα οχήματα θα μπορούν να καλύψουν τις σημερινές ανάγκες.”

Η προμήθεια των οχημάτων έγινε με δάνειο ύψους € 1.370.200 που σύναψε ο Δήμος Χαϊδαρίου με το Ταμείο παρακαταθηκών και Δανείων, με περίοδο αποπληρωμής 25 ετών.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

«Γι’ αυτό ήταν γεμάτοι οι κάδοι – Σύντομα το πρόβλημα θα είναι παρελθόν”

"Με γεια" η καινούργια μηχανική σκούπα! 3

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button