ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Επειδή η αλήθεια δε φοβάται ποτέ” – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων απαντάει για το 2ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου

Ο κ. Μιλτιάδης Κυριακάκης, πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 2ου Γυμνασίου Χαϊδαρίου, απαντά σε όσα είπε στο Δημοτικό Συμβούλιο για τα αιτήματα του σχολείου ο αντιδήμαρχος Παιδείας, κ. Νίκος Καραγιάννης. Είχε προηγηθεί επιστολή του προέδρου στο “Χαϊδάρι Σήμερα”, η οποία έγινε θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο. 

Ο κ. Κυριακάκης γράφει: 

Σχετικά με το από 5 Απριλίου 2019 δημοσίευμά σας: «Τι συμβαίνει στο 2ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου- Συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο»

  1. Ο Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Καραγιάννης χαρακτήρισε αδιανόητο να στέλνεται αυτή η επιστολή, χωρίς να έχει προηγηθεί έγγραφο προς την αντίστοιχη υπηρεσία του Δήμου.

Διερωτώμαι, το υπ’ αριθμ. 3712/21-02-2019 έγγραφο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Χαϊδαρίου το έχει υπόψη ο κύριος Αντιδήμαρχος; Με το εν λόγω έγγραφο γίνεται ενημέρωση του Δήμου για τα προβλήματα του σχολείου μας και μάλιστα το εν λόγω έγγραφο είχε ως αποδέκτες τον κ. Δήμαρχο Χαϊδαρίου και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Αθλητικών και Πολιτιστικών Υπηρεσιών – Αναπληρωτή Δήμαρχου.

  1. Υποστήριξε ακόμα πως ο συγκεκριμένος πρόεδρος του συλλόγου, δεν πήρε έγκριση από το υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για να στείλει την επιστολή στο «Χαϊδάρι Σήμερα»

Τα πρακτικά του Συλλόγου είναι στη διάθεση του κ. Αντιδημάρχου προς αποκατάσταση της αλήθειας.

  1. Χαρακτήρισε το γεγονός αδιανόητο, αφού ενώ τον έχει καλέσει η δημοτική αρχή να συναντηθεί μαζί της, εκείνος να στέλνει επιστολή στην εφημερίδα.

Ας μας ενημερώσει ο αντιδήμαρχος κ. Νίκος Καραγιάννης με ποιον ακριβώς τρόπο έγινε αυτό το κάλεσμα. Υπάρχει κάποιο έγγραφο; Ο ίδιος ο κ. Αντιδήμαρχος χαρακτήρισε «αδιανόητο να στέλνεται αυτή η επιστολή, χωρίς να έχει προηγηθεί έγγραφο … ».

Το σημαντικότερο ζήτημα, όμως, είναι να μείνουν στην άκρη οι «πολιτικοί λόγοι» και να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που παρουσιάζονται στο 2ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου. Τα μέτρα που αναφέρεται πως έχουν κατ’ επανάληψη ληφθεί προφανώς και δεν είναι αποτελεσματικά. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους, εκτός και αν ο κ. Αντιδήμαρχος μπορεί να διαψεύσει και αυτές.

Με εκτίμηση

Μιλτιάδης Κυριακάκης 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ:

Τι συμβαίνει στο 2ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου- Συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο

 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button