ΔΗΜΟΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Αλλάζουμε όλες τις καμένες λάμπες στο Χαϊδάρι”

“Ο Δήμος πού είναι; Σκοτάδι και κλοπές” έγραψε πριν από λίγες μέρες αναγνώστριά μας σε επιστολή της και η δημοτική αρχή απαντά, λέγοντας ότι ξεκίνησε η αντικατάσταση των καμένων λαμπτήρων οδοφωτισμού σε όλη την πόλη. 

Συγκεκριμένα το Γραφείο Τύπου του Δήμου γράφει:

Αναφορικά με επιστολή αναγνώστη σας για τον δημοτικό φωτισμό σε τμήμα της Ιεράς Οδού, σας ενημερώνουμε ότι:

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα υπήρξε μια καθυστέρηση στην αντικατάσταση καμένων λαμπτήρων στον δημοτικό φωτισμό λόγω αδυναμίας προμήθειας τους μέχρι την έγκριση από τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες του Προϋπολογισμού του Δήμου για το 2020.

Την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η προμήθεια και το συνεργείο εναεριτών του Δήμου εργάσθηκε όλο το τριήμερο Παρασκευή – Κυριακή για την αντικατάσταση λαμπτήρων στον δημοτικό φωτισμό. Μεταξύ αυτών που αντικαταστάθηκαν ήταν και οι λαμπτήρες επί της Ιεράς Οδού στο τμήμα που αναφέρει η επιστολή αναγνώστη σας. Γιατί, όπως είχε ενημερωθεί ο συμπολίτης μας από το αρμόδιο Γραφείο Δημότη, το πρόβλημα είχε καταγραφεί και είχε μπει κατά προτεραιότητα στον προγραμματισμό.

Οι εργασίες αντικατάστασης καμένων λαμπτήρων στον δημοτικό φωτισμό συνεχίζονται και, εφόσον χρειαστεί, θα πραγματοποιηθεί και νέα προμήθεια. Ενώ έχει ελεγχθεί και η ποιότητα των λαμπτήρων ώστε να μην επαναληφθεί το παλαιότερο φαινόμενο να καίγονται υπερβολικά γρήγορα και να μην αποδίδει ουσιαστικά η εργασία των τεχνικών συνεργείων του Δήμου.

Παράλληλα, ο Δήμος Χαϊδαρίου προγραμματίζει την συνολική αναβάθμιση του δικτύου δημοτικού φωτισμού με την αντικατάσταση όλων των λαμπτήρων παλαιού τύπου με λαμπτήρες LED. Η δημοπράτηση του μεγάλου αυτού έργου αναμένεται εντός του 2020.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button