ΕΞΟΔΟΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΠΣΚ με τρεις συναυλίες στο Jazzèt Music Hall: Μπλουζ – ροκ, hard bop, afrobeat – afrosoul

Τρεις συναυλίες θα φιλοξενήσει αυτό το ΠΣΚ η νέα σκηνή Jazzèt Music Hall: Μπλουζ - ροκ,  hard bop, afrobeat - afrosoul - reggae - afrojazz - afrofunk. Απαραίτητες οι κρατήσεις στο 210 5815626. Η είσοσος επιτρέπεται με την ένδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης. Συνδρομή 7 ευρώ. 

THE JOSEPH PRIEST BAND

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 

Ένα απρόοπτο, πάντα αληθινό και άκρως αυθεντικό γκρουπ

Την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου στις 10 το βράδυ,  προτείνει το The Joseph Priest Band που είναι ίσως ένα από τα πιο αυθεντικά γκρουπ που κινούνται στον ευρύτερο χώρο των μπλουζ, της ροκ αλλά και της αυτοσχεδιαστικής μουσικής γενικότερα.

Θα παρουσιάσουν την τελευταία τους δισκογραφική δουλειά “The Real Story” με πρωτότυπες συνθέσεις του στιχουργού, κιθαρίστα και τραγουδιστή, με πολυετή εμπειρία εντός και εκτός Ελλάδος, τον αυθεντικό καλλιτέχνη Mark Joseph Priest. Μαζί με τους Βασίλη Σαλτίκη στο σαξόφωνο, Διονύση Κατσάτσο στο μπάσο και Αποστόλη Πατρωνίδη στα τύμπανα έχουν καταφέρει να παντρέψουν τα πολυποίκιλα ακούσματά τους με απλό και άμεσο τρόπο.

BFAM (Brothers From Another Mother)

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 Νοεμβρίου 

Ένα δυναμικό group υψηλών μουσικών αποδόσεων

Το Σάββατο 13 Νοεμβρίου στις 10 το βράδυ, η νέα σκηνή Jazzèt Music Hall  φιλοξενεί  τους BFAM (Brothers From Another Mother) ένα από τα νεότερα αλλά σημαντικότερα μουσικά σχήματα της ελληνικής τζαζ σκηνής, σε πρώτη επίσημη παρουσίαση του άλμπουμ τους “Happy Hour”  αλλά και νέων συνθέσεων τους.

Ένας από τους κορυφαίους ντράμερς της ελληνικής τζαζ σκηνής ο περίφημος Σπύρος Παναγιωτόπουλος δημιούργησε το ξεχωριστό BFAM πλαισιωμένος από πέντε εξαίρετους μουσικούς τους Φίλιππο Παππά στο τενόρο σαξόφωνο, Δημήτρη Παπαδόπουλο στην τρομπέτα, Ραφαήλ Μελετέα στο πιάνο, Παναγιώτη Καψαμπέλη στην κιθάρα και τον Περικλή Τριβόλη στο κοντραμπάσο.

Εννέα πρωτότυπες συνθέσεις των μελών του BFAM προσδίδουν τις δικές τους μουσικές ιδέες που παραπέμπουν στο hard bop αλλά μέσα από ένα τελείως προσωπικό στυλ που διαφαίνεται στον αυτοσχεδιασμό, στις μελωδικές αναπτύξεις και στο δυναμικό groove και swing του όλου group.

ADEDEJI ADETAYO, MC YINKA, THE ECLECTIC BANTU DANCERS

Κυριακή 14 Νοεμβρίου

Μια βραδιά απόλυτης απόλαυσης με την καλύτερη αφρικάνικη μουσική

Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου στις 8 το βράδυ, η νέα σκηνή Jazzèt Music Hall σε συνεργασία με τον Adédèjì και Dejafrique Music προτείνουν μία σειρά συναυλιών “Afro – Sunday” όπου θα παρουσιαστούν διαφορετικά στυλ της αφρικανικής μουσικής τέχνης όπως Afrobeat, Afrosoul, Reggae, Afrojazz, Afrofunk.

Παρέα με τον κιθαρίστα Adedeji Adetayo θα είναι ένα μουσικό σχήμα από τα καλύτερα της Αθήνας που έχουν παίξει με τους Afrosessioners του Adedeji. Η  πρώτη τους συναυλία απαρτίζεται από τους σπουδαίους Mc Yinka, The eclectic Bantu Dancers, και τους Γιάννη Παπαδόπουλο στα πλήκτρα, Μάνο Αναγνωστόπουλο στο μπάσο,  Βαγγέλη Μπαλιούση στα τύμπανα, Σπύρο Νίκα στο σαξόφωνο και  Άγγελο Πολυχρονίου στα κρουστά.

Μία πρόσκληση σε μιά βραδιά απόλυτης απόλαυσης με την καλύτερη αφρικάνικη μουσική από το Fela’s Afrobeat μέχρι το Soul Makossa του Manu Dibango, Plus Original.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button