ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ψεκασμοί για κουνούπια στο Χαϊδάρι

Περιφερειακή Ενότητα του Δυτικού Τομέα ΑθηνώνΑνακοίνωση

Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Αττικής, Γ. Πατούλη, υλοποιείται από το Μάρτιο πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών σε όλη την Περιφέρεια, με στόχο την προάσπιση της δημόσιας υγείας. Συγκεκριμένα, πραγματοποιούνται υπολειμματικές εφαρμογές, με σκοπό την αντιμετώπιση της προνυμφοκτονίας.

Η Διεύθυνση Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής της Περιφερειακής ΕνότηταςΔυτικού Τομέα Αθηνών υπό την εποπτεία του Αντιπεριφερειάρχη Α. Λεωτσάκου πραγματοποίησε τον 12ο ψεκασμό σε συνέχεια προηγούμενων εφαρμογών του προγράμματος. Η εφαρμογή των ψεκασμών αφορά σε περιοχές περιαστικές και περιοχές υπερτοπικής σημασίας της αρμοδιότητας της Δυτικής Αθήνας, όπως στο Μητροπολιτικό Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης», σε τμήματα του ρέματος Εσχατίας στο δήμο Αγ. Αναργύρων-Καματερού, στη Λίμνη Κουμουνδούρου και σε ρέματα των δήμων Χαϊδαρίου και Περιστερίου.

Στο πλαίσιο προστασίας και θωράκισης της υγείας των πολιτών και με σεβασμό στο περιβάλλον θα ακολουθήσει η διενέργεια άλλων 4 επιπλέον ψεκασμών στην Περιφερειακή Ενότητα της Δυτικής Αθήνας.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button