ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Πρόβλημα σε σχολική αίθουσα – Διαμαρτυρία φορέων εκπαίδευσης

Διαμαρτύρονται ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χαϊδαρίου και η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων της πόλης για την κατάσταση αίθουσας του 10ου Δημοτικού Σχολείου.

Πιο συγκεκριμένα, ο ΣΕΠΕ σημειώνει:

Θέλουμε να εκφράσουμε εντονότατα τη διαμαρτυρία μας για την εικόνα που αντικρίσαμε σήμερα στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Χαϊδαρίου. Οι εικόνες που επισυνάπτονται είναι αποκαλυπτικές και άκρως εξοργιστικές για ένα σχολείο που φοιτούν μικρά παιδιά! Ο Δήμαρχος, κος Ντηνιακός, στη συνάντησή μας στις 23-02-2022, παρουσία του κου Ζεβόλη και της κας Χρονοπούλου, είχε δεσμευτεί ότι το θέμα είναι δρομολογημένο και αναμενόταν να προχωρήσει άμεσα η μόνωση της αίθουσας. Στη διάρκεια της χρονιάς, καθώς η κατάσταση με την υγρασία χειροτέρευε οι μαθητές της Α’ τάξης αναγκάστηκαν να αλλάξουν αίθουσα με την προοπτική ότι το πολύ μέχρι το Πάσχα το θέμα θα έχει λυθεί, γιατί θα είχε καλύτερο καιρό. Όπως διαπιστώθηκε η μόνωση δεν προχώρησε ούτε μέσα στο καλοκαίρι! Παρακαλούμε να λάβετε άμεσα ενέργειες για την επίλυση του ζητήματος, καθώς σε μια βδομάδα οι μαθητές επιστρέφουν στις σχολικές αίθουσες! Αναμένουμε, επίσης, να μας εξηγήσετε για ποιον λόγο δεν ολοκληρώθηκε η επίλυση της ζημιάς και πού θα στεγαστούν οι μαθητές στις 12 Σεπτέμβρη που επιστρέφουν στην τάξη.

Στην ανακοίνωση του Συλλόγου επισυνάπτεται και το Δελτίο Τύπου από τη συνάντηση του ΣΕΠΕ Χαϊδαρίου και της Ένωσης Γονέων Χαϊδαρίου με τον Δήμαρχο στις 23-02-2022, στην οποία το προαναφερθέν πρόβλημα ήταν σε προτεραιότητα.

Πρόβλημα σε σχολική αίθουσα - Διαμαρτυρία φορέων εκπαίδευσης 3

Παρόμοια Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button