ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρωτοβουλία αλληλεγγύης του Συλλόγου Γυναικών Χαϊδαρίου προς τους πρόσφυγες του Κέντρου Φιλοξενίας Σκαραμαγκά

Την Παρασκευή 08 Ιανουαρίου αντιπροσωπεία του Συλλόγου Γυναικών Χαϊδαρίου και του Δ.Σ. της ΟΓΕ παρέδωσαν είδη ρουχισμού και παιχνίδια στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στο Σκαραμαγκά. Οι ιδιαίτερες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί λόγω της πανδημίας δεν επέτρεψαν δυστυχώς να γίνει συνάντηση της αντιπροσωπείας με τους φιλοξενούμενους πρόσφυγες – μετανάστες του κέντρου.

Ο Σύλλογος Γυναικών Χαϊδαρίου ευχαριστεί θερμά τις Χαϊδαριώτισσες και τους Χαϊδαριώτες εργαζόμενους για τη συγκινητική ανταπόκριση στο κάλεσμά του για συγκέντρωση ειδών ρουχισμού και παιχνιδιών. Έτσι, εκφράστηκε έμπρακτα η αλληλεγγύη μας στους ανθρώπους που ξεριζώθηκαν από τις πατρίδες τους και μένουν στη χώρα μας κάτω από άθλιες συνθήκες διαβίωσης. Η αλληλεγγύη μας θα είναι αμέριστη, έμπρακτη, σταθερή και διαρκής. Πέρα από τα προσωρινά μέτρα ανακούφισης, το βλέμμα και οι αγώνες μας στρέφονται σ’ ένα μέλλον χωρίς πολέμους, εκμετάλλευση και καταπίεση.

Ελπίζουμε να βρεθούμε ξανά με όσες συνέβαλαν σε αυτή την πρωτοβουλία του Συλλόγου μας, αλλά και με ακόμα περισσότερες, σε επόμενες δράσεις, καθώς οι αγώνες για τα δικαιώματα του λαού στην υγεία, την παιδεία, την εργασία είναι μπροστά μας.

Σύλλογος Γυναικών Χαϊδαρίου (μέλος της ΟΓΕ)

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button