ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προπαραμονή Χριστουγέννων με απίστευτο μποτιλιάρισμα στην Αθήνα

Οι δρόμοι πλημμύρισαν από κόσμο που βγήκε για τα χριστουγεννιάτικα ψώνια. Γιγάντιο μποτιλιάρισμα στην κάθοδο του Κηφισού, σημαντικά προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων και σε προάστια. Μποτιλιαρισμένη νωρίτερα η Λεωφόρος Αθηνών, όπως και η Ιερά Οδός.

Τα εορταστικά ψώνια λίγο πριν τον εορτασμό των Χριστουγέννων αλλά και η έξοδος των πρώτων εκδρομέων έχουν επιβαρύνει το οδικό δίκτυο της Αττικής.

Τα Χριστούγεννα είναι διαφορετικά και φέτος λόγω κορωνοϊού, ωστόσο η κίνηση στη χριστουγεννιάτικη αγορά είναι πολύ μεγάλη. Αρκετός κόσμος κατέβηκε στις αγορές των πόλεων για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής για το φετινό -διαφορετικό- γιορτινό τραπέζι, αλλά και τα δώρα σε παιδιά και όχι μόνο.

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, η κίνηση είναι αυξημένη στους πιο κεντρικούς οδικούς άξονες του Λεκανοπεδίου Αττικής, με τον Κηφισό να βρίσκεται στο «κόκκινο» και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Στο ανοδικό ρεύμα, προς Λαμία, η κίνηση καταγράφεται από  το Μοσχάτο μέχρι και το ύψος Τσούντα, ενώ στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά το μποτιλιάρισμα είναι χαοτικό, από το ύψος της Κηφισιάς μέχρι και Λεωφόρο Αθηνών. 

Αυξημένη είναι η κίνηση και στην Αττική Οδό. Κίνηση θα συναντήσουν οι οδηγοί και στη Λεωφόρο Αλίμου – Κατεχάκη, στο ρεύμα προς Γλυφάδα, αλλά και στη λεωφόρο Ποσειδώνος επίσης, στο ρεύμα  προς Γλυφάδα, από την λεωφόρο Αλίμου μέχρι και το Ελληνικό.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button