Πού διασκεδάζουμε αυτό το ΠΣΚ

 

Βράδυ Παρασκευής και Σαββάτου! Zούμε με την προσμονή τους… Η έξοδος επιβεβλημένη, λυτρωτική, αγχολυτική. Περάστε τέλεια, το αξίζετε! Είμαστε εδώ για να σας θυμίσουμε μερικές ωραίες γευστικές και μουσικές προτάσεις για Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή.

Καφεναίς, γιατί σε σπίτια με μωσαϊκά… τα ωραία γλέντια

Στην ήσυχη γειτονιά της οδού Φλούντζη μας περιμένει με θετική διάθεση το μουσικό καφενείο μεζεδοπωλείο Καφεναίς. Φαγητό πολύ καλό, το ίδιο και οι και τιμές, θερμό περιβάλλον με τον ελληνικό κινηματογράφο να δίνει τον τόνο, εξαιρετικό μουσικό δίδυμο και επιλογές τραγουδιών. «Όλα τα λεφτά» είναι και τα αληθινά χαμόγελα και το κέφι όσων εργάζονται εδώ. Ο Λουκάς Λημναίος και ο Μάκης Λιβιεράτος σε μπουζούκι – κιθάρα – τραγούδι Παρασκευή και Σάββατο «δίνουν ρέστα», με πρόγραμμα γεμάτο από Ζαμπέτα, Ξαρχάκο, Θεοδωράκη και δεκάδες άλλες επιλογές, ποιοτικές αλλά και πολύ προκλητικές για… πίστα με μωσαϊκά!

Την Παρασκευή ισχύει ειδική προσφορά: Ό,τι φας και ότι πιεις 13 ευρώ!

INFO: Καφεναίς, Φλούντζη 16 – Χαϊδάρι, τηλ. 2121059682

Πατινάζ – Ο Γιώργος Ζαμπέτας εγγονός στο πάλκο!

Μουσικές διαδρομές από μεγάλη γενιά στο «πατινάζ»! Ο υπέροχος Γιώργος Ζαμπέτας, εγγονός του Γιώργου Ζαμπέτα και του Λουκά Νταλάρα παίζει μπουζούκι και τραγουδά! «Όνειρα κάνω όταν γράφω μουσική» λέει ο Ζαμπέτας ο νεότερος και λατρεύει -φυσικά- το λαϊκό τραγούδι. Μαζί του οι Γιώργος Γιάκαλος (τραγούδι), Σοφία Αλμπάνου (τραγούδι) και Κώστας Λεονταρόπουλος (μπουζούκι). Μουσική επιμέλεια  – πλήκτρα Γιάννης Μπαξεβάνης. Το όμορφα ανακαινισμένο «Πατινάζ», με επιπλέον ατού τη θέση του στο καταπράσινο Μπαρουτάδικο, δημιουργεί ιδανικό σκηνικό για καλές μουσικές βραδιές, που συνδυάζονται με εκλεκτές ποιοτικές γεύσεις. «Τραγουδάμε με μια φωνή» το καλό λαϊκό τραγούδι, κάθε Παρασκευή και Σάββατο. 

INFO: Μηκυνών 60-66 και Εδέσσης, Άλσος Αιγάλεω, 2105319923

Μπακίρι Μεζεδοπωλείο (live)

Πολύ-πολύ κοντά στην καρδιά της πόλης, αυτό που λες κέντρο-απόκεντρο. Εδώ θα βρεις δυνατό μουσικό σχήμα με καλό μπουζούκι και ωραίο πρόγραμμα το ΠΣ (αλλά και ειδικές μουσικές βραδιές συχνά μέσα στην εβδομάδα). Το περιβάλλον του φιλόξενο, με τον νέο ιδιοκτήτη Αντώνη Ζαγιώρη, να μην αφήνει τίποτα στην τύχη και να φροντίζει το Μπακίρι στην τελευταία του λεπτομέρεια. Το ίδιο και στους μεζέδες, που ο σεφ βάζει κάθε μέρα τα δυνατά του για να κερδίσει και τον πιο δύσκολο κριτή. Μην παραλείψετε να γευθείτε τις σούβλες τους: κοντοσούβλι κοτόπουλο (το υγιεινό), εξοχικό και κοκορέτσι! Για το φρυγαδέλι τι να πω; Μια λέξη μόνο αμαρτωλό! Σε πολύ καλές τιμές, γιατί η καλή διασκέδαση πρέπει να είναι προσιτή σε όλους.

INFO: Πλαστήρα 23, Χαϊδάρι, 2110120399

Άρωμα Ελλάδος: Μουσικό τριήμερο!  

Ο χειμώνας έχει κάνει την εμφάνιση του και… η πίστα του «Άρωμα Ελλάδος» έχει ζεσταθεί για τα καλά! Ο άνετος χώρος του, η μοναδική θέα στο Παλατάκι και τα ωραία ελληνικά πιάτα του με ποικιλία γεύσεων, εγγυώνται ποιοτική έξοδο και διασκέδαση. Τώρα οι μουσικές διαδρομές συνεχίζονται ανανεωμένες! Η Ιωάννα Κόρδα, ο Τάσος Ανυφαντής, ο Γιώργος Καγιαλάρης και ο Στέλιος Ραζής είναι έτοιμοι να μας ζεστάνουν και να μας διασκεδάσουν τα βράδια της Παρασκευής, του Σαββάτου, αλλά και την Κυριακή το μεσημέρι. Είστε έτοιμοι για μεζεδο-πενιές;

INFO: Αγίας Λαύρας 9 & Μιαούλη, Χαϊδάρι, τηλ. κρατήσεων 2105823090