ΕΚΛΟΓΕΣ

Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου: Στο πλευρό του Βασίλη Τσίτσου Άλκηστη Βίτσα και Δημήτρης Αλεξάκης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Εκ νέου υποψήφιοι με τους Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου και τον Βασίλη Τσίτσο οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Άλκηστη Βίτσα και Δημήτρης Αλεξάκης.

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε ότι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές θα είναι εκ νέου υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο των Πολιτών σε Δράση Χαϊδαρίου και τον Υποψήφιο Δήμαρχο Βασίλη Τσίτσο, οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Άλκηστη Βίτσα και Δημήτρης Αλεξάκης.

Η Άλκηστη Βίτσα γεννήθηκε  το 1986 στο Χαϊδάρι όπου και  συνεχίζει να ζει μέχρι και σήμερα. Είναι απόφοιτη του Γεωπονικού Πανεπιστήμιου Αθηνών και εργάζεται  ως γεωπόνος σε Φυτώριο στην περιοχή του Ρέντη. Ασχολείται από μικρή ηλικία με τα κοινά στο χώρο της Αριστεράς. Έχει  ενεργό δράση στο περιβαλλοντικό κίνημα και έχει συμμετάσχει εθελοντικά σε πολλές Φιλοζωικές και Περιβαλλοντικές οργανώσεις. Συμμετέχει και υποστηρίζει  την δημοτική κίνηση  απ’ την αρχή της πολιτικής της  δράσης.

Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου: Στο πλευρό του Βασίλη Τσίτσου Άλκηστη Βίτσα και Δημήτρης Αλεξάκης 3

Ο Δημήτρης Αλεξάκης είναι Πολιτικός Μηχανικός (ΑΕΙ Πειραιά Τεχνολογικός Τομέας) με εξειδίκευση (MSc) στην Τοπική Βιώσιμη Ανάπτυξη. Ήταν για  17 χρόνια στέλεχος στη Γενική Γραμματεία Διαχείρισης Έργων του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου του Υπουργείου Εργασίας ενώ τώρα εργάζεται στη Διοίκηση του ΟΑΕΔ. Είναι μέλος στα Δ.Σ. των Φίλων της Φύσης και του Συλλόγου Γονέων του 1ου ΓΕΛ Χαϊδαρίου. Είναι παντρεμένος και έχει 3 παιδιά.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button