ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Πηγαινέλα νόμιμων – παρείσακτων στον Σκαραμαγκά

Άνθρωποι έρχονται, άνθρωποι φεύγουν στο hot spot της πόλης μας, στο πλαίσιο της γενικότερης κινητικότητας γύρω από το προσφυγικό. Παρότι είχαμε νέες αφίξεις στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων Σκαραμαγκά, η δύναμη των διαμενόντων μειώθηκε, διότι ταυτόχρονα υπήρξαν πολλές… αποβολές παρείσακτων.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές τα τελευταία 24ωρα απομακρύνθηκαν όλοι οι αλλοδαποί που διέμεναν παράνομα στη δομή και δεν είχαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την εισαγωγή τους. Ο αριθμός φτάνει τους 230 και παραπέμφθηκαν σε κέντρο απέλασης για τα περαιτέρω… Όσο για το πώς βρέθηκαν εκεί, άλλοι είναι της προσκολλήσεως και άλλοι… νοικάρηδες σε κάποιους επιτήδειους Σύρους εμπόρους που δεν άφησαν στην πατρίδα τους το ανατολίτικο παζάρι.

Από την άλλη το Σάββατο 9 Νοεμβρίου κατέφτασαν στο Σκαραμαγκά 60 νέοι πρόσφυγες, κυρίως οικογένειες από τη Σύμη.

Η κινητικότητα των τελευταίων ημερών στη Δομή Σκαραμαγκά επέβαλε τη μόνιμη παρουσία των ανδρών του Α.Τ. Χαϊδαρίου και του Τμήματος Ασφαλείας. Σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς, η δύναμη των προσφύγων στη δομή Σκαραμαγκά, από 2.600 που ήταν τις προηγούμενες ημέρες, τα τελευταία 24ωρα περιορίστηκε στους 2.500.

Πρόσφατο δημοσίευμα:  Μεταφορά προσφύγων από την Κάλυμνο στον Σκαραμαγκά

 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button