Το “Χαϊδάρι Σήμερα” βρέθηκε στην θερινή παράσταση της σχολής χορού iDance με θέμα “Peter Pan” και θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας τον ενθουσιασμό μας για την άρτια παράσταση που παρακολουθήσαμε. Ήταν ένα ιδιαίτερο και πολύπλευρο δρώμενο, που πλησίαζε επαγγελματικές δουλειές σε όλα τα επίπεδα και μάς κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους που δημιουργήθηκε από μια νέα σχολή χορού της πόλης μας.

Συναντηθήκαμε με την ομάδα της iDance, Ιωάννα Μιχελάκη και Μάνο Κοπανάκη, και μιλήσαμε για την προετοιμασία και τη διεξαγωγή της εκδήλωσης.
Πώς αποφασίσατε να εντάξετε τα διαφορετικά είδη χορού που διδάσκονται στην iDance σε μια μουσικοχορευτική παράσταση και ποιες ήταν οι δυσκολίες που αντιμετωπίσατε;
Μ.Κ. Η αρχική μας ιδέα ήταν να αποφύγουμε άλλη μια παρουσίαση μεμονωμένων χορογραφιών από κάθε είδος, η οποία ενδέχεται να στερείται του στοιχείου της ομαδικότητας, καθώς και της δυνατότητας των μαθητών μας να υποδυθούν ρόλους. Όσο για τις δυσκολίες, η αλήθεια είναι πως αντιμετωπίσαμε ανθρώπους διαφορετικών ηλικιών και χορευτικής παιδείας, οι οποίοι παρόλα αυτά συνεργάστηκαν άψογα και έδειξαν τον καλύτερο εαυτό τους.


Εκείνο που μας κράτησε το ενδιαφέρον ήταν η ροή και η σκηνοθετική δράση του έργου σας. Πώς επιτεύχθηκε;
Μ.Κ. Η χορευτική μου παιδεία, ως απόφοιτος της σχολής χορού της ΕΛΣ, και η μετέπειτα συνεργασία μου με καταξιωμένους χορογράφους και σκηνοθέτες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό συνέβαλλαν στο γεγονός ότι έχω αποκτήσει μια μεγάλη εμπειρία σε τέτοιου είδους παραστάσεις.


Πείτε μας δύο λόγια για τα εμπνευσμένα κοστούμια και σκηνικά.
Ι.Μ. Κατόπιν προσωπικής μας έρευνας αποφασίσαμε ο σχεδιασμός και η δημιουργία των σκηνικών και των κοστουμιών να γίνει με την δική μας επιμέλεια, επιτυγχάνοντας με αυτό τον τρόπο το αποτέλεσμα που μας ικανοποιούσε με το χαμηλότερο δυνατό κόστος για τους μαθητές και τη σχολή.
Ευχαριστούμε πολύ και σας ευχόμαστε να συνεχίσετε με έμπνευση και δημιουργία την χορευτική σας πορεία και αναμένουμε την επόμενη παράσταση της iDance…

            Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους μικρούς και μεγάλους μαθητές! 

Η σχολή χορού i Dance βρίσκεται στο Χαϊδάρι, Κων/πόλεως 40 

τ. 211 21 51 721 
Fb