ΕΛΛΑΔΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Πατούλης: Το γαϊτανάκι, ότι για όλα φταίω εγώ, πρέπει να τελειώνει

«Να αναλάβουν τις ευθύνες όσοι τις έχουν. Εγώ είμαι ένας κρίκος της αλυσίδας της πολιτικής προστασίας, δεν είμαι η πολιτική προστασία», είπε εμφανώς ενοχλημένος ο περιφερειάρχης Αττικής

Για την κριτική που δέχτηκε από την κυβέρνηση αλλά και τα λάθη που έγιναν στην Αττική ενόψει της σφοδρής κακοκαιρίας, μίλησε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης σήμερα το πρωί στο OPEN.

Ο κ. Πατούλης εμφανώς ενοχλημένος για τις ευθύνες που δεν έχουν αναλάβει κάποιοι για την κατάσταση, τόνισε πως «το γαϊτανάκι, ότι για όλα φταίει ο Πατούλης πρέπει να τελειώνει», ενώ συνέχισε λέγοντας ότι πρέπει «να βγουν με ανδρεία όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Αναλαμβάνω εγώ τις ευθύνες που μας αναλογούν».

«Να αναλάβουν τις ευθύνες όσοι τις έχουν. Εγώ είμαι ένας κρίκος της αλυσίδας της πολιτικής προστασίας, δεν είμαι η πολιτική προστασία, υπάρχουν και άλλοι κρίκοι της αλυσίδας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πατούλης.

Ακόμη ο περιφερειάρχης Αττικής  ζήτησε συγγνώμη για ό,τι δε μπόρεσε να κάνει.

«Προφανώς και ζητάω συγγνώμη, είμαι ένας από τους πολίτες που με επέλεξαν οι πολίτες. Ζητάω συγγνώμη για τις δικές μου ευθύνες και όχι για άλλων, να βγουν να τα πουν όπως πρέπει και οι άλλοι γιατί πάνω από εμένα και τα κόμματα είναι η Ελλάδα», είπε ο περιφερειάρχης Αττικής.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button